ADR transport

ADR transport

Met een ADR transport zorgen we ervoor dat gevaarlijke stoffen op een verantwoordelijke en veilige manier vervoerd worden over de weg. Bij Willems Logistics zorgen we ervoor dat we constant op de hoogte zijn van ontwikkelingen en wijzigingen van de regelgeving over het vervoer van gevaarlijke stoffen. Iedere twee jaar worden de regels namelijk herzien en komen er aanvullingen of wijzigingen op de huidige richtlijnen voor het ADR transport van gevaarlijke stoffen. U bent dus altijd verzekerd van kennis en kunde in combinatie met gedreven vrachtwagenchauffeurs.

ADR transport volgens de richtlijnen binnen Europa

De voorschriften met betrekking tot vervoer en (internationaal) transport van gevaarlijke stoffen staat in een Europese overeenkomst genaamd ADR. Deze voorschriften vormen de basis voor landelijke regelgeving. Bij Willems Logistics zijn wij niet alleen op de hoogte van alle regels met betrekking tot ADR transport in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Zo zijn wij goed bekend met alle ADR regelgeving voor het transport van gevaarlijke stoffen in onder andere de Benelux, Spanje, Portugal en Italië. Wij zorgen ervoor dat u alle activiteiten met betrekking tot het transport en vervoer van gevaarlijke stoffen uit handen kunt geven aan een betrouwbare partij tegen een goede prijs.

Opslag van gevaarlijke stoffen

Wij vinden het belangrijk om altijd de beste oplossing voor onze opdrachtgevers in te zetten. Naast het transport van gevaarlijke stoffen volgens ADR-richtlijnen, is het ook belangrijk om de opslag van gevaarlijke stoffen op de juiste manier te regelen. Bij ons moderne distributiecentrum in Waalwijk hebben we dan ook een speciale opslagplaats voor gevaarlijke stoffen die volledig voldoet aan ADR- en andere richtlijnen met betrekking tot deze gevaarlijke stoffen.

Wij staan klaar voor het vervoer van gevaarlijke stoffen

Bij Willems Logistics zorgen wij ervoor dat ieder transport veilig en goed wordt uitgevoerd, ook wanneer het vervoer van gevaarlijke stoffen onder ADR-richtlijnen betreft. Moet u binnenkort zo een transport regelen of wilt u graag de mogelijkheden tot opslag van gevaarlijke stoffen/ADR weten? Bel dan naar 0485 371844 om met een van onze planners te spreken of kom langs voor een rondleiding op ons distributiecentrum. Dan vertellen we u alles over de mogelijkheden.

ADR Transport

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

adr transport

Let's meet!

ADR transport

Jouw bedrijf op koers brengen?