Opslag gevaarlijke stoffen

Opslag gevaarlijke stoffen

Door de opslag van gevaarlijke stoffen ontstaan er uiteraard risico’s in en rondom uw bedrijf. Daarom kan het prettig zijn om de opslag van ADR-geregistreerde gevaarlijke stoffen uit te besteden naar een ander bedrijf. Bij ons magazijn in Waalwijk hebben we meer dan genoeg ruimte voor de opslag van gevaarlijke stoffen zodat u en uw medewerkers niet hoeven te kijken naar alle eisen die hieraan worden gesteld.

De opslag van gevaarlijke stoffen in ons magazijn in Waalwijk

Waalwijk is de ideale locatie voor de opslag van uw gevaarlijke stoffen. Binnen de Benelux ligt Willems Logistics op een centraal punt waardoor we snel kunnen schakelen. Bovendien voldoet ons magazijn aan alle gestelde eisen met betrekking tot opslagvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen zodat u dit met een gerust hart uitbesteed. Wij zorgen ervoor dat er geen gevaarlijke hoeveelheden en concentraties bij elkaar worden opgeslagen, er een duidelijk plan met beheersmaatregelen is en onze medewerkers volledig op de hoogte zijn van de laatste regelgeving.

Opslag gevaarlijke goederen

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Opslag gevaarlijke goederen

Let's meet!

Opslag gevaarlijke goederen

Jouw bedrijf op koers brengen?