Opslag met koeling

Opslag met koeling

Voor een opslag met koeling waar onder meer voedingsmiddelen opgeslagen kunnen worden, moet u bij Willems Logistics zijn. Wij zijn een internationaal transportbedrijf waar u terecht kunt voor alle diensten op logistiek gebied in onder andere de retailsector. Als familiebedrijf zijn wij in 1930 begonnen. Inmiddels hebben wij dus ruim 80 jaar ervaring in de transportbranche. Door de ruime kennis van onze werknemers kunnen wij iedere opdrachtgever een uitstekende service garanderen. Wilt u uw goederen laten opslaan en vervoeren door één en hetzelfde bedrijf? Dan is Willems Logistics de ideale partner. Wij beschikken onder meer over een grote opslag met koeling.

Opslag met koeling en professioneel transport bij Willems Logistics

Willems Logistics verzorgt voor diverse ondernemingen in de retail en andere sectoren het transport in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Goederen en voedingsmiddelen kunnen bij ons opgeslagen worden in een 2000 m2 opslag met koeling. U geeft vervolgens door welke producten op welk tijdstip naar de klant vervoerd moeten worden. Wij hebben op ons bedrijfsterrein de beschikking over een grote gekoelde op- en overslagfaciliteit en een net zo grote niet-gekoelde op- en overslagloods. Daarnaast hebben wij ook diverse andere opslagplaatsen in de nabije omgeving van Rijkevoort. Met de grote opslagcapaciteit hoeft u bij Willems Logistics nooit te vrezen dat uw goederen bij ons niet opgeslagen kunnen worden. Neem contact op met +31 (0) 485 371844 als u op zoek bent naar een transportbedrijf die beschikt over een grote opslag met koeling.

Opslag met koeling

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Opslag met koeling

Meer weten?

Opslag met koeling

Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen met Willems Logistics