Warehousing Noord-Brabant

Ons bedrijf in Waalwijk, provincie Noord-Brabant, is gespecialiseerd in warehousing

Warehousing is een effectieve manier om uw goederenstroom te beheersen en te bewegen. Bij ons bedrijf in Waalwijk, provincie Noord-Brabant, kan dit proces verdeeld worden in een paar duidelijk verschillende handelingen, die samen het doel hebben goederen te bewegen van producent naar cliënt. Beweging is belangrijk, want alleen het opslaan van goederen is niet voldoende. Beide processen, zowel opslag als voorraadbeheer, kunnen wij integreren op maat in onze huidige systemen tegen een scherpe prijs. Hiermee krijgt u efficiency, betrouwbaarheid en een duidelijk inzicht dat u nodig heeft om het verschil te maken in uw branche.

Logistieke oplossing op hoog kwaliteitsniveau

Warehousing is een logistieke oplossing op hoog kwaliteitsniveau, volledig ingericht op uw wensen. Door de grotere hoeveelheid procesinformatie die uit ons geautomatiseerd systeem kan worden gehaald kunt u waardevolle conclusies trekken. Ook kan er aan de hand van de procesinformatie worden gecontroleerd of de voorraadbeheermethode goed wordt nagestreefd. Om een goed overzicht te houden van uw voorraad moet er een logische structuur zijn. Deze structuur kunnen wij u bieden, zodat u ook de inkoop beter kunt afstemmen. In sommige gevallen kan een voorraad van een klant gesplitst zijn in een bulkvoorraad en een verzamelvoorraad. Beide opties zijn voor ons geen enkel probleem. Vraagt u maar eens naar onze aantrekkelijke tarieven.

Goed voorraadbeheer

Een automatisch gevolg van warehousing is een goed voorraadbeheer. Dit betekent dat u minder voorraadkosten maakt. Onder voorraadkosten vallen onder meer de rente-, risico- en ruimtekosten. Warehousing logistics heeft echter nog meer voordelen, want het voorkomt opstoppingen in het logistieke proces waardoor de levertijd kan worden verkort. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Strategisch gelegen in Noord-Brabant voldoet ons warehouse aan vrijwel alle eisen op logistiek gebied. Wij kunnen u een gebundelde expertise bieden voor een logistieke kwaliteitsoplossing op het gebied van transport, opslag, goederenhandling, distributie, voorraadbeheer en informatievoorziening.

Ons transportbedrijf bestaat nu ruim 75 jaar. Destijds was er nog geen sprake van computers, Internet of moderne systemen, maar desalniettemin wisten wij onze klanten toen ook al uitstekend van dienst te zijn. Wij zijn uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met uitgebreide warehousing faciliteiten. Samen met u gaan we op zoek naar de meest budgetvriendelijke manier van warehousing logistics. Waar nodig stellen wij processen bij of komen met innovatieve oplossingen.

De opslag is een essentieel onderdeel van iedere logistieke keten, want het speelt een belangrijke rol in het leveren van een gewenst serviceniveau aan de klant en dat tegen de laagst mogelijke kosten. In ons bedrijf werken inmiddels zo’n 90 enthousiaste mensen uit alle delen van Noord-Brabant die zich hiervoor volledig inzetten en rekening houden met de wensen van de klant. Hebt u interesse? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met ons. Of vraag direct een offerte op maat. 

Uw logistieke partner en opslag in Brabant

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne boordcomputers en natuurlijk beschikken wij over een track & trace systeem, zodat u zelf uw zendingen kunt volgen. Door de moderne boordcomputers kunnen wij snel inspelen op onverwachte situaties en het geeft ons tevens krachtige managementinformatie. Wij gaan mee met onze tijd en door ons flexibel op te stellen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Of het nu gaat om opslag van goederen, handlingwerkzaamheden of transport, wij zijn graag uw logistieke partner. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, neemt u dan eens contact op met ons bedrijf in Brabant. Onze medewerkers staan u graag te woord en als u graag eens een keertje wil komen kijken, maakt u dan even een afspraak.

Opslag in Brabant nodig?

Heeft u goederenopslag voor uw bedrijf in Brabant nodig door groei, overname, fusie of omdat u meer bedrijfsruimte wilt? Wij bieden opslagruimte voor korte en lange perioden. Met onze 14.000 m2 aan opslagruimte hoeven wij geen enkele opdracht te weigeren. Daarnaast bieden wij u een perfect warehouse management systeem. Warehouse management is het totaal van alle bedrijfsprocessen die betrekking hebben op goederen die in ons magazijn worden opgeslagen. Denkt u bijvoorbeeld aan de administratie van spullen bij levering (aankomst) of de aansturing van alles wat moet gebeuren als goederen worden afgeleverd. Goederen moeten bijvoorbeeld worden uitgepakt en een plek krijgen in ons warehouse. Wij kunt u op dit gebied geheel ontzorgen.

Ons warehouse is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Ook ons dienstenpakket is met ons meegegroeid in de loop der jaren. Naast de opslag-, transport en distributieactiviteiten, die geheel in eigen beheer worden uitgevoerd, hebben wij ook wekelijkse transporten vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. Vanuit Waalwijk worden de goederen verder gedistribueerd door de Benelux.

Warehousing Noord-Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Warehousing Noord-Brabant

Let's meet!

Warehousing Noord-Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?