Exclusieve distributie
Jouw producten in goede handen

Warehousing

Betekenis exclusieve distributie

Willems Logistics is gespecialiseerd in exclusieve distributie, maar wat houdt deze vorm van distributie nou in? Exclusieve distributie is een vorm van distributie waarbij een product of merk alleen wordt verhandeld door één distributeur. Bij Willems Logistics heeft dit vele voordelen, zoals betere service en support, meer controle over de verkoop en marketingactiviteiten en een hogere prijs voor uw product. Willems Logistics is gespecialiseerd in exclusieve distributie en kan u alle informatie geven over deze vorm van distributie.

Verschil exclusieve en intensieve distributie

Exclusieve distributie heeft het voordeel dat u de volledige controle over uw product blijft behouden. U kunt de detailhandelaren die uw product verkopen zorgvuldig selecteren en ervoor zorgen dat zij uw product effectief kunnen promoten. Dit kan ertoe bijdragen dat uw product zo goed mogelijk wordt gepresenteerd en dat de klanten er een positieve ervaring mee hebben. Bij Willems Logistics proberen we hier ten aller tijde rekening mee te houden.

Intensieve distributie heeft het voordeel dat een groter aantal klanten wordt bereikt. Als uw product via meerdere kanalen beschikbaar is, zullen klanten het gemakkelijker kunnen vinden en kopen. Bovendien, klanten zullen vaker aan uw product worden blootgesteld, wat de merkbekendheid en -loyaliteit kan vergroten. Intensieve distributie kan daarentegen ook nadelig zijn, omdat het dan moeilijker wordt om de kwaliteit van uw product te controleren. 

Welke vorm van distributie is dus geschikt voor uw bedrijf? Dat hangt af van uw doelstellingen. Als u een groot aantal klanten wilt bereiken en naamsbekendheid wilt opbouwen, kan intensieve distributie de juiste manier zijn. Als u de volledige controle over uw product wilt behouden en ervoor wilt zorgen dat het alleen via hoogwaardige kanalen wordt verkocht, kan exclusieve distributie de betere optie zijn. Het maakt niet uit voor welke vorm van distributie u kiest, Willems Logistics is namelijk in elke vorm gespecialiseerd. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Exclusieve distributie bij Willems Logistics

Exclusieve distributie is dus een geweldige manier om de verkoop en de controle over uw product te vergroten. Willems Logistics heeft jarenlange ervaring met exclusieve distributie en kan u helpen het maximale uit deze vorm van distributie te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over exclusieve distributie en hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren.

Hoge performance

Bij Willems Logistics investeren wij in het verbeteren en slimmer maken van processen om duurzame partnerships te ontwikkelen. Dit beschouwen we als een continu proces waar we elkaar steeds blijven versterken. Hierbij staat openheid centraal. We zijn in staat om onze klanten realtime inzichten te bieden, door onze investering in toonaangevende software. Op basis van alle eisen, wensen en beschikbare data, wordt het startpunt bepaald. Dit resulteert in maatwerk, want elke situatie is anders. Door ons eigen magazijn beheersysteem zijn we in staat om nog meer processen te optimaliseren. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

De juiste medewerkers voor exclusieve distributie

De core van onze organisatie wordt ten aller tijden gevormd door onze medewerkers. In samenwerking zorgen we ervoor dat we alle grip op de processen van onze klanten kunnen houden. Dankzij de kunde, kennis en ervaring van onze werknemers, zijn we in staat om op alle niveaus klantwensen om te zetten naar dagelijkse logistieke werkzaamheden. Onze medewerkers handelen op een proactieve wijze en denken altijd mee in elke situatie. Bij Willems Logistics weten we als geen ander dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van onze klanten. Daarom hebben we de juiste personen op de juiste functie zitten om exclusieve distributie te optimaliseren. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk dan de Friesland Campina klantcase.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?