Bij ons draait het altijd
om het proces van de klant

Logisitiek maatwerk

Logistiek maatwerk

Willems Logistics dé logistiek partner die ervoor zorgt dat jouw business altijd door kan gaan. Wij zijn specialist in het leveren van logistiek maatwerk en passende oplossingen op het gebied van transport, warehousing of distributie. Daarbij kijken we altijd naar het belang en het proces van onze klanten. Eigenlijk is logistieke dienstverlening altijd maatwerk. Iedere logistieke uitdaging is weer andere en vraagt om een unieke aanpak en werkwijze. Dankzij ons eigen softwaresysteem weten we in iedere situatie inzicht te verkrijgen in het logistieke proces. Op basis van deze harde data kunnen we samen kijken naar verbeteringen en veranderingen.   

Totale pakket aan logistieke diensten, waaronder logistiek maatwerk

Willems Logistics biedt haar klanten een volledig pakket aan logistieke diensten. Wij kunnen zelfs het gehele logistieke proces, vanaf productie tot het gewenste afleverpunt, van onze klanten overnemen. Wij bieden onze klanten daarbij de mogelijkheid om elke stap in het proces te volgen door gebruik te maken van ons digitale klantenportaal. Dit is gekoppeld met ons eigen warehouse managementsysteem, zodat je op ieder gewenst moment inzicht hebt in de status van jouw waardevolle producten. Hiermee nemen we de zorgen uit handen, maar behoud je de controle op het proces. Dankzij onze kennis en ervaring staan wij garant voor de perfecte logistieke dienstverlening.

Logistieke maatwerk betekent slimmer werken

De laatste jaren heeft de transportsector zowel kwantitatief als kwalitatief een grote sprong voorwaarts gemaakt. Binnen ons bedrijf hebben vernieuwingen, in het bijzonder op het gebied van automatisering, geleid tot nog meer mogelijkheden op het gebied van wegtransport. Door deze slimme software kunnen wij sneller schakelen en nog beter op uw logistieke eisen en wensen inspelen. Jouw proces moet immers altijd door kunnen gaan. Zijn er onverwachte situaties, zoals die in de praktijk altijd voorkomen, dan zijn wij er om het transport tijdig aan te passen. Deze logistieke flexibiliteit maakt ons een aantrekkelijke partner voor al jouw uitdagingen op het gebied van transport en logistiek.

Veilig en duurzame logistiek maatwerk

Willems Logistics heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen denken wij na over betere, meer duurzame logistieke processen, maar ook streven we naar zo min mogelijk waste of andere fouten. Wij streven ernaar om het logistieke proces zo goed mogelijk te stroomlijnen. Door nauwelijks fouten te maken voorkomen we niet alleen verspilling tijdens transport en opslag, maar zorgen we er ook voor dat het proces bij onze klanten niet verstoord wordt. Op die manier werken wij 24/7 aan de duurzame relatie met onze klanten. Niet voor niets kiezen vooraanstaande spelers in de markt voor ons logistieke maatwerk, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen. Wil je meer weten over onze klanten en hun processen, bekijk dan de cases op onze website.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Logistieke maatwerk hubs op strategische plekken

Vanuit onze locatie in Waalwijk bedienen we klanten door het hele land. Deze strategische locatie is en blijft belangrijk voor Willems Logistics. Door slimmer te werken, krijgen we steeds meer grip op de ingewikkelde processen van onze klanten. In Rijkevoort beheren en beheersen we de distributie van dagverse producten. In Veghel en Borculo managen we onze warehouses met grote nauwkeurigheid. Onze unieke combinatie van automatisering en de juiste medewerkers zorgt voor een uitstekende performance. Dankzij de recente uitbreiding in Haps kunnen we verder opschalen en nog slimmer werken. Door de krachtenbundeling tussen onze logistieke hubs worden we steeds beter en efficiënter. Zo blijven we een gezond bedrijf voor onze medewerkers en worden we nog aantrekkelijker voor onze klanten. Samen houden we nog meer grip op hun processen. 

Werkwijze logistiek maatwerk

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?