Benieuwd dus?
Mooi, zo doen we dat

Iedere opdrachtgever is uniek,
dat vraagt om een eigen aanpak

Willems Logistics is een betrouwbare partner in logistiek. No nonsense, gewoon doen wat je belooft. Willems Logistics beheert en beheerst de complexe logistieke processen van klanten. Wij nemen processen en bijhorende zorgen over. Gebaseerd op wederzijdse afspraken, verantwoordelijkheden en performance. Met een faire prijs. En daarmee voegen wij waarde toe in jouw logistieke proces. 

Om dit te kunnen bereiken hebben we, met behulp van ons eigen WMS, onze eigen unieke aanpak ontwikkeld. Een overzichtelijk stappenplan waarbij jouw data en proces centraal staan en waar we zoeken naar de meest optimale oplossing. 

arrow-down-willems
Willems Logistics
Willems Logistics werkwijze
Willems Logistics

Data analytics

Willems Logistics hecht ontzettend veel waarde aan data en dataverzameling. Data vormen de blauwdruk van ons logistieke proces. Daarin staat ons eigen ontwikkelde softwaresysteem centraal. Een eigen WMS waarmee we altijd en overal de meest recente data ter beschikking hebben.

De eerste stap op weg naar verbetering is door goed te kijken naar de beschikbare data en deze zorgvuldig te analyseren. Er is altijd ruimte voor verbetering is onze ervaring. 

Willems Logistics werkwijze
Willems Logistics

Uitgangspunten en kaders

Op basis van alle beschikbare data, eisen en wensen worden de uitgangspunten bepaald. Omdat iedere situatie weer anders is, vraagt dit altijd om menselijk maatwerk. Met behulp van ons eigen Warehouse Management Systeem zijn we vaak in staat om in meer en betere mogelijkheden te denken. 

Als de kaders staan dan koppelen we dit aan de juiste data en inzichten. Altijd in wederzijds overleg met onze klanten. Willems Logistics gelooft in intensieve en duurzame samenwerkingen. Zodat je uiteindelijk van elkaar op aan kan. 

Willems Logistics werkwijze
Willems Logistics

Processen verbeteren

Dankzij onze unieke aanpak en techniek zijn we in staat om meer en betere inzichten in logistieke processen te verkrijgen. Deze kennis zorgt voor meer mogelijkheden tot verbetering. Kennis is macht. Samen met onze klanten brengen we deze mogelijkheden in kaart, met bijhorende investeringen. 

Wij geloven in controle en overzicht. Willems Logistics zorgt ervoor dat onze partners op ieder moment inzicht hebben in het logistieke proces van hun waardevolle producten, op weg naar de eindklant.

Willems Logistics werkwijze

Checken en testen

Processen zijn altijd te verbeteren, daarom zitten we bij Willems Logistics ook nooit stil. Dat is inherent aan onze business. Wij blijven dan ook continu zoeken naar verbeteringen in het proces en streven naar een foutloze logistieke dienstverlening. Wij willen altijd en overal in control zijn. 

Willems Logistics is jouw logistiek partner die ervoor zorgt dat jouw business altijd doorgang kan vinden. Hoe we dat waarmaken? Informeer eens naar onze performance, of bekijk een van onze cases (link). 

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?

Bekijk onze andere cases

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Rafti Sugar Solutions is onderdeel van de Tiense Suikerraffinaderij. Rafti is een productiebedrijf in vloeibare suiker en suikerspecialiteiten (halffabricaten). Rafti Sugar Solutions is een b2b leverancier en levert aan diverse food producenten, zoals frisdrank- en snoepfabrikanten.

FrieslandCampina Ingredients produceert de juiste ingrediënten voor essentiële voedingen. Deze halffabrikaten worden later verwerkt tot verschillende soorten voeding, in het bijzonder voeding voor jonge kinderen. Vanuit de fabriek in Veghel worden de producten met zorg opgeslagen in het dichtbijgelegen warehouse. Van hieruit vinden de producten hun weg over de gehele wereld.