Ons verhaal
Gaat over jouw business

Beheersen van het logistieke proces

Willems Logistics beheert en beheerst de logistieke processen van haar klanten. Willems Logistics helpt haar klanten deze complexe processen te optimaliseren. Zo nodig nemen wij gehele processen en bijhorende zorgen over. Gebaseerd op wederzijdse afspraken, verantwoordelijkheden en performance. Met een faire prijs. Willems Logistics voegt daarmee waarde toe in het logistieke proces. Wij staan onder onze klanten bekend als een betrouwbare en flexibele partner in logistiek. No nonsense, doen wat je belooft. Zodat jouw business altijd door kan gaan. 

Willems Logistics zorgt dat jouw business altijd door kan gaan. Door het logistieke proces van onze klanten slimmer en efficiënter in te richten, zorgen wij voor rust en overzicht. Dit doen we volgens een onderscheidende aanpak. Onze verschillende logistieke diensten kunnen wij zo nodig combineren en volledig afstemmen op iedere specifieke klantvraag. Logistieke problemen zien wij als uitdagingen. Bovendien beschikken wij over meerdere strategisch gelegen distributievestigingen, zodat we snel en flexibel kunnen handelen. Daarmee bieden wij een combinatie van diensten: warehousing, transport, distributie en ander logistiek maatwerk

Visie

Onze koers

Jouw business moet altijd door kunnen gaan. Jouw business is en blijft op koers, wat er ook gebeurt. Your business on track. 

Willems Logistics

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Historie

Over Willems Logistics

De roots van Willems Logistics liggen in de wereld van transport en logistiek. In de jaren dertig werd het toenmalige transportbedrijf opgericht door Toon Willems. 

Let's meet!

Willems Logistics

Meer weten over ons en onze aanpak?