Distributie
Beheren en beheersen van het proces

Distributie

Uitlevering volgens afspraak

Als geen ander realiseren we bij Willems Logistics hoe belangrijk het is dat jouw producten op de juiste manier, op het juiste moment bij jouw klanten terecht komen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat een logistieke partner doet wat hij belooft. Jouw business moet immers altijd door kunnen gaan. Dát is onze drijfveer. Bovendien proberen wij het bestaande distributieproces van onze klanten te verbeteren en te versnellen. Wij verzorgen de distributie voor verschillende toonaangevende partijen in de Benelux. Wij houden de goederen in opslag en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen op welk moment moeten worden gedistribueerd naar hun klanten. Dat betekent on track zijn voor ons. 

Opslag en distributie

Willems Logistics verzorgt de distributie in de Benelux voor grote spelers in de food- en non-food industrie. Organisaties die ervan uit mogen gaan dat hun klanten precies op tijd en onder de afgesproken condities beleverd worden. Zo leveren wij veel aan supermarkten en bakkerijen, waarbij timing essentieel is. Winkels dienen immers tijdig bevoorraad te zijn. Dankzij onze mensen, onze verschillende vestigingen en onze geavanceerde software, kunnen we dit ook altijd waarmaken. Wij houden, indien nodig, de goederen in opslag en krijgen van onze opdrachtgevers door wanneer deze moeten worden gedistribueerd naar hun klanten.

Distributie van dagverse producten

In Rijkevoort beheren en beheersen we de distributie van dagverse producten. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen. Onze betrokken medewerkers zorgen ervoor dat jouw klanten iedere dag op tijd worden bevoorraad.Zodat de supermarkt of bakkerij nooit zonder verse producten zit. Ze kennen de specifieke situatie bij jouw klanten en spreken dezelfde taal. Wij weten als geen ander dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van jouw dienstverlening. Jouw waardevolle producten blijven bij ons in goede handen. 

Verbetering van het distributieproces

Ons gezamenlijke doel is om het distributieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij hier als logistiek manager geen zorgen meer over hebt. Dat zaken gewoon lopen, zoals ze moeten lopen. Om dat te kunnen realiseren, werken we samen aan de optimalisatie van de werkzaamheden ten aanzien van distributie en andere logistieke zaken. Dat kan alleen maar op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij we de (eerder) opgedane kennis en data met elkaar delen. Volgens onze onderscheidende aanpak brengen we het proces in kaart en kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering. Zo brengen we jouw logistieke proces op de goede weg. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Flexibele distributiepartner

Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark, de meest moderne logistieke software en over meerdere moderen logistieke hubs. Daarmee zijn we snel, flexibel en wendbaar. Per opdracht bepalen wij welk voertuig of locatie het meest geschikt is voor jouw distributievraagstuk. Zijn er onverwachte situaties, zoals die in de praktijk altijd voorkomen, dan zijn wij er om het proces tijdig aan te passen. Deze logistieke flexibiliteit maakt ons een aantrekkelijke partner voor al jouw uitdagingen op het gebied van distributie, transport en logistiek. Een greep uit de verschillende leveringsmogelijkheden:

Vrachtwagens met losklep

Dagelijks zijn onze vrachtwagens met losklep onderweg voor de distributie van goederen. De losklep stelt ons in staat om zelfstandig te lossen, waar u of uw klant deze mogelijkheid niet heeft. Natuurlijk zijn er nog andere opties om te laden en te lossen.

Vrachtwagens met meeneemheftruck

Meeneemheftrucks worden meestal op de achterkant van een vrachtwagen of op de laadvloer gemonteerd. In minder dan een minuut kunnen ze worden afgekoppeld om goederen onder de meest uiteenlopende omstandigheden naar hun eindbestemming te vervoeren. Vergeleken met conventionele vorkheftrucks voor de industrie zijn meeneemheftrucks lichter en wendbaarder. Ze kunnen worden ingezet op plaatsen waar bereikbaarheid een uitdaging is. Onze vrachtwagens zijn dan ook uitgerust met de modernste apparatuur. Dankzij deze apparatuur kunnen onze medewerk.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?