Onze klanten
aan het woord

Klantcases

Willems Logistics wil duurzame klantrelaties opbouwen en onderhouden. Wij proberen onze samenwerkingen met onze klanten steeds beter, slimmer en efficiënter te maken. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan de verschillende praktijkverhalen van onze klanten. We zijn trots op onze mooie samenwerkingen dat we dit werk kunnen delen

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Rafti Sugar Solutions

Willems Logistics

case

Rafti Sugar Solutions

Rafti Sugar Solutions is onderdeel van de Tiense Suikerraffinaderij. Rafti is een productiebedrijf in vloeibare suiker en suikerspecialiteiten (halffabricaten). Rafti Sugar Solutions is een b2b leverancier en levert aan diverse food producenten, zoals frisdrank- en snoepfabrikanten.

FrieslandCampina Veghel

friesland-campina-willems-logistics

case

FrieslandCampina Veghel

FrieslandCampina Ingredients produceert de juiste ingrediënten voor essentiële voedingen. Deze halffabrikaten worden later verwerkt tot verschillende soorten voeding, in het bijzonder voeding voor jonge kinderen. Vanuit de fabriek in Veghel worden de producten met zorg opgeslagen in het dichtbijgelegen warehouse. Van hieruit vinden de producten hun weg over de gehele wereld.