Historie
Hoe het begon

Bijna 100 jaar terug in de tijd

De roots van Willems Logistics liggen in de wereld van transport en logistiek. In de jaren dertig werd het toenmalige transportbedrijf opgericht door Toon Willems. In het op de grens van Noord-Brabant en Limburg liggende Rijkevoort werd gestart met het vervoer van allerlei soorten producten. Ook Van Caem Transporten kent een lange geschiedenis. Het bedrijf werd in 1924 in Waalwijk opgericht. In de loop van de jaren werden beide bedrijven sterk uitgebreid, met name in aantal vrachtwagens en in opslagcapaciteit. In 2004 werd in Rijkevoort een nieuw pand gebouwd voor de opslag van gekoelde producten. Op die manier werd ook het dienstenpakket verder uitgebreid. 

arrow-down-willems
Willems Logistics

1924

Willems Logistics historie

In Waalwijk wordt het bedrijf Van Caem Transporten opgericht. In 2017 wordt het bedrijf overgenomen door Willems Transport Rijkevoort. 

Toon Willems start een eigen transportbedrijf op in het hart van Rijkevoort.

foto-1979-willems

1930

1975

Willems Logistics historie

De drie zonen van Toon Willems gaan samen verder onder de naam Transportbedrijf A. Willems & Zn BV. Het bedrijf blijft gevestigd in Rijkevoort. 

2004

foto-1990-willems

In 2004 wordt het nieuwe pand in Rijkevoort tegenover de toenmalige melkfabriek van Campina in gebruik genomen.

In 2017 wordt het bedrijf Van Caem Transporten uit het strategisch gelegen Waalwijk overgenomen. Tot 2022 blijft deze toonaangevende naam in gebruik. 

Willems Logistics historie

2017

2020

foto-1998-willems

Dankzij de duurzame samenwerking met Friesland Campina, kunnen we ook op het gebied van warehousing verder opschalen. Op die manier worden we een steeds belangrijkere partner voor onze klanten. 

Door de krachtenbundeling tussen onze logistieke hubs worden we steeds beter en efficiënter. Zo blijven we een gezond bedrijf voor onze medewerkers en worden we nog aantrekkelijker voor onze klanten.

Vervoer met tautliner Waalwijk

2022

Let's meet!

Willems Logistics

Jouw organisatie op koers brengen?