Duurzaamheid en
veiligheid staan voorop

Duurzame klantrelaties

Willems Logistics heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen denken wij na over betere, meer duurzame logistieke processen, maar ook streven we naar zo min mogelijk waste of andere fouten. Het product en proces van onze klant staan centraal en wij helpen om dat logistieke proces zo goed mogelijk te stroomlijnen. En dat doen we op een zo eerlijk en duurzaam mogelijke manier. Daarbij kijken we naar het gehele proces. Ons materieel, onze opslag, maar vooral ook onze mensen. Samen met onze ervaren professionals bouwen wij aan duurzame relaties met onze klanten. 

Door nauwelijks fouten te maken voorkomen we niet alleen verspilling tijdens transport en opslag, maar zorgen we er ook voor dat het proces bij onze klanten niet verstoord wordt. Zodat de productiewerkzaamheden van onze klanten altijd door kunnen gaan. Op die manier werken wij dag en nacht aan de duurzame relatie met onze klanten. 

Willems Logistics excelleert in de Food-sector, waarbij in control zijn van essentieel belang is. Timing en proces spelen hier een nog grotere rol dan anders. Supermarkten moeten tijdig bevoorraad zijn. Niet voor niets kiezen vooraanstaande spelers in de markt voor onze logistieke diensten, omdat ze weten dat ze van ons op aan kunnen. Wil je meer weten over onze klanten en hun processen, klik dan verder om naar de cases te gaan. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Een veilige omgeving

Willems Logistics is een duurzame partner die haar klanten inzicht, ruimte en rust geeft. Wij maken gebruik van de meest moderne software om altijd en overal de controle te hebben en te houden. Daarbij spelen kwaliteit en veiligheid een essentiële rol. Jouw producten zijn bij ons in goede handen. Onze ervaren medewerkers werken altijd in een schone en veilige omgeving. Dit kunnen we garanderen dankzij onze dagelijkse kwaliteitscontroles. Ook hier vertrouwen we op harde data en onze deskundige mensen. Zo zorgen we ervoor dat jouw logistieke proces nooit onnodig verstoord raakt. 

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Ervaren en deskundige medewerkers

Bij Willems Logistics werken meer dan 250 medewerkers iedere dag om jouw logistieke uitdagingen uit handen te nemen. Dat doen onze mensen met veel passie en plezier. Mensenwerk blijft ontzettend belangrijk in de logistieke sector. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor jouw klanten is om hun producten op tijd en op de juiste manier te mogen ontvangen. Als geen ander beseffen we dat iedere dag die belangrijke producten door onze handen heen gaan. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we dat keer op keer met de grootste zorg doen. Wij helpen en begeleiden onze mensen hier dagelijks bij en streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd naar onze duurzame logistieke aanpak?