Transport
Op weg naar jouw klant

Transportbedrijf

Transport en logistiek

Willems Logistics biedt een compleet pakket aan logistieke diensten. Van oudsher zijn wij sterk in transport op de weg. Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark, gemotiveerde medewerkers en vervoeren alles in eigen beheer. Volledige controle, zodat jouw producten bij ons letterlijk in goede handen zijn. Bovendien beschikken wij over verschillende vestigingen, zodat we ook de opslag en distributie van goederen voor onze rekening kunnen nemen. Onze hub’s bevinden zich Centraal gelegen over de breedte van het land.  Onze persoonlijke benadering, trajectgerichte werkwijze, breed netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van transport heeft ons tot een middelgrote logistieke dienstverlener in Noord-Brabant gemaakt.

Transport is meer dan van A naar B

In transport draait het om kwaliteit en betrouwbaarheid. Als producent of leverancier moet je ervan uit kunnen gaan dat jouw producten op tijd bij je klant komen, tegen de afgesproken voorwaarden. En uiteraard tegen een faire prijs. Transport is veel meer dan rijden van A naar B. Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van jouw product en dienstverlening. Willems Logistics begrijpt dat. Wij streven daarom naar een zo optimale dienstverlening onder de gestelde condities.  Onze mensen denken mee en zoeken de meest efficiënte oplossing voor jouw logistieke uitdagingen. Onze software zorgt ervoor dat we 24/7 inzichten hebben in jouw vracht of lading. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan.

Geavanceerd wagenpark

Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark. Per opdracht bepalen wij welk voertuig het meest geschikt is voor jouw vervoersopdracht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voertuigen inzetten met een laad-losklep of een kooiaap, zodat wij altijd en overal direct kunnen laden en lossen en niet afhankelijk zijn van de faciliteiten op locatie. Dit betekent ook geen onnodig oponthoud. Wanneer laden of lossen via de achterzijde van het voertuig niet mogelijk is, bijvoorbeeld vanwege afwijkende formaten van goederen, zetten wij een tautliner in. Deze heeft aan beide zijden schuifzeilen om de vrachtwagen vanaf de zijkanten te kunnen lossen en laden. Bovendien hebben wij het onderhoud van ons wagenpark in eigen beheer, zodat we nooit voor verrassingen komen te staan. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Logistieke hubs op strategische plekken

Vanuit onze locatie in Waalwijk bedienen we klanten door het hele land. Deze strategische locatie is en blijft belangrijk voor Willems Logistics. Door slimmer te werken, krijgen we steeds meer grip op de ingewikkelde processen van onze klanten. In Rijkevoort beheren en beheersen we de distributie van dagverse producten. In Veghel en Borculo managen we onze warehouses met grote nauwkeurigheid. Onze unieke combinatie van automatisering en de juiste medewerkers zorgt voor een uitstekende performance. Dankzij de recente uitbreiding in Haps kunnen we verder opschalen en nog slimmer werken. Door de krachtenbundeling tussen onze logistieke hubs worden we steeds beter en efficiënter. Zo blijven we een gezond bedrijf voor onze medewerkers en worden we nog aantrekkelijker voor onze klanten. Samen houden we nog meer grip op hun processen. 

Slimmer werken levert logistieke voordelen op

De laatste jaren heeft de transportsector zowel kwantitatief als kwalitatief een grote sprong voorwaarts gemaakt. Binnen ons bedrijf hebben vernieuwingen, in het bijzonder op het gebied van automatisering, geleid tot nog meer mogelijkheden op het gebied van wegtransport. Door deze slimme software kunnen wij sneller schakelen en nog beter op uw logistieke eisen en wensen inspelen. Jouw proces moet immers altijd door kunnen gaan. Zijn er onverwachte situaties, zoals die in de praktijk altijd voorkomen, dan zijn wij er om het transport tijdig aan te passen. Deze logistieke flexibiliteit maakt ons een aantrekkelijke partner voor al jouw uitdagingen op het gebied van transport en logistiek.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?