Onze logistieke diensten
en oplossingen

Het beheersen van het logistieke proces

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Wij kunnen het gehele logistieke proces, vanaf productie tot de eindklant, voor onze klanten overnemen. Wij zijn een regionale dienstverlener met meerdere locaties en hub’s, waardoor processen nog beter kunnen worden beheerd. Met een eigen en flexibel softwaresysteem dat zorgt voor inzicht en overzicht, 24/7. Wij leveren logistiek maatwerk, transportdiensten en zijn specialist in warehousing en distributie.

arrow-down-willems
Willems Logistics
Logisitiek maatwerk
Willems Logistics

Logistiek maatwerk

Iedere logistieke uitdaging is weer anders en vraagt om een unieke, eigen werkwijze. Wij zijn specialist in het leveren van logistiek maatwerk en passende oplossingen. Daarbij kijken we altijd naar het belang en het proces van onze klanten. Daarmee is Willems Logistics dé logistiek partner die ervoor zorgt dat jouw business altijd door kan gaan. 

Transportbedrijf
Willems Logistics

Transport

Een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Willems Logistics vormt het transport van geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen. Wij verrichten deze werkzaamheden overeenkomstig de HACCP-richtlijnen. Ook in non-food producten zijn wij een betrouwbare partner. Dankzij onze centraal gelegen hubs kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. 

Warehousing
Willems Logistics

Warehousing

Willems Logistics heeft zich bewezen als partner in warehousing, zowel in food als non-food. Dankzij ons eigen WMS kunnen we fouten tot het minimum reduceren en behalen we een extreem hoge performance. En omdat we over meerdere vestigingen binnen Nederland beschikken, zijn wij ook nog eens erg flexibel in opslag en warehouse management. 

Distributie

Distributie

Als geen ander realiseren we bij Willems Logistics hoe belangrijk het is dat jouw producten op de juiste manier, op het juiste moment bij jouw klanten terecht komen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat een logistieke partner doet wat hij belooft. Willems Logistics verzorgt de distributie in de Benelux voor meerdere toonaangevende spelers in de markt. 

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?

Bekijk onze andere cases

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Rafti Sugar Solutions is onderdeel van de Tiense Suikerraffinaderij. Rafti is een productiebedrijf in vloeibare suiker en suikerspecialiteiten (halffabricaten). Rafti Sugar Solutions is een b2b leverancier en levert aan diverse food producenten, zoals frisdrank- en snoepfabrikanten.

FrieslandCampina Ingredients produceert de juiste ingrediënten voor essentiële voedingen. Deze halffabrikaten worden later verwerkt tot verschillende soorten voeding, in het bijzonder voeding voor jonge kinderen. Vanuit de fabriek in Veghel worden de producten met zorg opgeslagen in het dichtbijgelegen warehouse. Van hieruit vinden de producten hun weg over de gehele wereld.