Warehousing
Jouw producten in goede handen

Warehousing

Warehousing

Willems Logistics heeft zich bewezen als partner in warehousing, zowel in food als non-food. Het opslaan van goederen is bij ons een soepel proces. Dankzij ons unieke Warehouse Management Systeem, kunnen we fouten tot het minimum reduceren en behalen we een extreem hoge performance. En omdat we over meerdere vestigingen binnen Nederland beschikken, zijn wij ook nog eens erg flexibel in opslag en warehouse management. Zo kunnen we op ieder gewenst moment uitleveren aan jouw eindklant. Bovendien zorgen we 24/7 voor de meest actuele status van jouw waardevolle goederen. Jouw kostbare producten zijn bij ons in goede handen. Benieuwd wat onze klanten van onze logistieke dienstverlening vinden, lees dan de klantcase over ons warehouse management in Veghel. 

Hoge performance door slim te werken

Willems Logistics investeert in duurzame samenwerkingen met haar klanten, samen de processen beter en slimmer maken. Dat zien wij als een continu proces, waarbij je elkaar steeds blijft versterken. Openheid van zaken staat daarbij centraal. Dankzij onze investeringen in toonaangevende software, zijn wij in staat om realtime inzichten te geven aan onze klanten. Automatiseren, wat je kunt automatiseren, zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Door slimmer te werken, kunnen we beter presteren. Op basis van alle beschikbare data, eisen en wensen worden de uitgangspunten bepaald. Omdat iedere situatie weer anders is, vraagt dit altijd om menselijk maatwerk. Met behulp van ons eigen Warehouse Management Systeem zijn we vaak in staat om in meer en betere mogelijkheden te denken. Omdat iedere situatie weer anders is, vraagt dit altijd om menselijk maatwerk.

De juiste logistiek medewerkers

De medewerkers van Willems Logistics vormen de spil van onze organisatie. Samen houden we nog meer grip op de processen van onze klanten. Dankzij hun ervaring, kennis en kunde zijn wij op alle niveaus in staat om klantwensen op de juiste wijze te vertalen in de dagelijkse logistieke operatie. Onze mensen denken mee en handelen pro-actief. Wij weten als geen ander dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van onze klanten. Zo brengen onze vrachtwagenchauffeurs jouw producten op locatie en zijn daarmee de oren en ogen bij de eindklant. Benieuwd hoe we dit doen bij onze klanten, lees hier meer over bij de klantcase over Friesland Campina

Op basis van wederzijds vertrouwen

Ons doel is om het logistieke proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zodat jij hier als logistiek manager nauwelijks omkijken naar hebt. Dat het gewoon loopt. Om dat te kunnen realiseren, werken we samen aan de optimalisatie van de werkzaamheden. Dat kan alleen maar op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij we kennis en data met elkaar delen. Volgens onze onderscheidende aanpak brengen we het proces in kaart en kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering.  Zo brengen we jouw logistieke proces op de goede weg. 

Logistieke uitdagingen

Willems Logistics is in staat om logistieke processen beter te stroomlijnen, te beheren en te beheersen. Jouw logistiek vraagstuk, is onze uitdaging. Het geeft jou als manager de rust en de ruimte om je te focussen op jouw business en kerntaken. Op datgene waar jij je druk over wil maken en waar jouw expertise ligt. Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw business moet altijd door kunnen gaan. Jouw business is en blijft op koers, wat er ook gebeurt.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief

Naam

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?