Internationaal Transportbedrijf
Jouw producten in goede handen

Internationaal Transportbedrijf

Wat is een internationaal transportbedrijf?

Een internationaal transportbedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen en materialen over de grenzen heen. Het verschilt van een normaal logistiek bedrijf doordat het aanvullende diensten aanbiedt zoals inklaring en expeditie. Hierdoor kunnen bedrijven snel en efficiënt goederen importeren en exporteren, zonder zich zorgen te hoeven maken over het ingewikkelde papierwerk en de bijbehorende regelgeving.

Welke voordelen heeft het werken met een internationaal transportbedrijf?

Het belangrijkste voordeel van een internationaal transportbedrijf is dat het u veel tijd en moeite kan besparen. Door al het douanepapierwerk en de logistiek voor u af te handelen, kan Willems Logistics ervoor zorgen dat uw goederen snel en efficiënt worden geleverd, zonder vertragingen. Bovendien heeft Willems Logistics vaak uitgebreide kennis van de lokale markt, wat handig kan zijn wanneer u door ingewikkelde import/exportvoorschriften probeert te navigeren.

Hoe werkt een internationaal transportbedrijf?

Een internationaal transportbedrijf werkt doorgaans op drie manieren

1. Verzending van goederen over zee: Dit is de meest voorkomende manier om goederen overzee te vervoeren. Internationale transportbedrijven hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van scheepvaartroutes, wat betekent dat ze uw goederen snel en efficiënt op hun bestemming kunnen krijgen

2. Goederen verzenden door de lucht: Als snelheid van essentieel belang is, is luchtvracht de beste optie. Internationale transportbedrijven hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van luchthavens, wat betekent dat ze uw goederen snel en efficiënt op hun bestemming kunnen krijgen

3. Verzending van goederen over land: Als u grote of zware voorwerpen moet vervoeren, dan is vracht over land de beste optie. Internationale transportbedrijven hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van vrachtwagenroutes, wat betekent dat ze uw goederen snel en efficiënt op hun bestemming kunnen krijgen. 

Internationaal transportbedrijf

Hoge performance door slim internationaal transport

Willems Logistics investeert in duurzame partnerships met klanten om samen processen beter en slimmer te maken. Wij zien dit als een continu proces waarin je elkaar blijft versterken. Openheid staat daarbij centraal. Dankzij onze investering in toonaangevende software zijn we in staat onze klanten realtime inzichten te bieden. Op basis van alle beschikbare data, eisen en wensen wordt het startpunt bepaald. Omdat elke situatie anders is, vraagt dit altijd handmatig maatwerk. Met behulp van ons eigen magazijnbeheersysteem kunnen we vaak het proces nog meer optimaliseren. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

De juiste logistiek medewerkers voor internationaal transport

De medewerkers van Willems Logistics vormen de spil van onze organisatie. Samen houden we nog meer grip op de processen van onze klanten. Dankzij hun ervaring, kennis en kunde zijn wij op alle niveaus in staat om klantwensen op de juiste wijze te vertalen in de dagelijkse logistieke operatie. Onze mensen denken mee en handelen pro-actief. Wij weten als geen ander dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van onze klanten. Zo brengen onze vrachtwagenchauffeurs jouw producten op locatie en zijn daarmee de oren en ogen bij de eindklant. Benieuwd hoe we dit doen bij onze klanten, lees hier meer over bij de klantcase over Friesland Campina

Op basis van wederzijds vertrouwen

Ons doel is om het logistieke proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zodat jij hier als logistiek manager nauwelijks omkijken naar hebt. Dat het gewoon loopt. Om dat te kunnen realiseren, werken we samen aan de optimalisatie van de werkzaamheden. Dat kan alleen maar op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij we kennis en data met elkaar delen. Volgens onze onderscheidende aanpak brengen we het proces in kaart en kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering.  Zo brengen we jouw logistieke proces op de goede weg. 

Logistieke uitdagingen

Willems Logistics is in staat om logistieke processen beter te stroomlijnen, te beheren en te beheersen. Jouw logistiek vraagstuk, is onze uitdaging. Het geeft jou als manager de rust en de ruimte om je te focussen op jouw business en kerntaken. Op datgene waar jij je druk over wil maken en waar jouw expertise ligt. Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw business moet altijd door kunnen gaan. Jouw business is en blijft op koers, wat er ook gebeurt.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

internationaal transportbedrijf

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?