Internationaal

Modern internationaal transportbedrijf

Willems logistics is een modern internationaal transportbedrijf dat beschikt over een professionele organisatie met een groot eigen wagenpark. Onze multifunctionele vrachtwagens zijn dagelijks onderweg van en naar bestemmingen in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn vooral gericht op flexibiliteit, kwaliteit en stiptheid. Willems logistics begrijpt dat u alleen succesvol kunt zijn als uw eigen service naadloos aansluit op de wensen van uw klanten. Wij zorgen ervoor dat uw goederen efficiënt en zorgvuldig worden vervoerd. Onze prijzen? U kunt direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Uitgebreid landenspecialisme in de Benelux

De combinatie van een sterk internationaal distributienetwerk, moderne communicatiemiddelen en een uitgebreid landenspecialisme zorgt voor kwalitatieve leveringen. Wij vertrekken dagelijks naar vrijwel alle bestemmingen in de Benelux. Op onze vrachtwagens rijden ervaren en representatieve chauffeurs, die gebruikmaken van moderne communicatiemiddelen, zoals een boordcomputer waardoor uw zendingen te allen tijde te traceren zijn.

Met een boordcomputer is een goede communicatie tussen planner en chauffeur mogelijk. Waar nodig kunnen wij de planning bijstellen, omdat wij altijd weten waar de chauffeur zich bevindt. Daarnaast kunnen files worden vermeden door een alternatieve route te kiezen. Op tijd leveren is een aspect dat direct invloed kan hebben op de tevredenheid van uw klant en uiteindelijk op uw bedrijfsrendement.

Uw bedrijfsrendement is afhankelijk van transport en logistiek

Uw bedrijfsrendement is mede afhankelijk van een goede logistiek. Logistiek is meer dan alleen transport. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Om uw logistieke processen in goede banen te leiden, kunnen wij hulp bieden op meerdere gebieden. U kunt onder meer gebruikmaken van onze internationale transportdiensten, warehousing en distributiemogelijkheden.

Warehousing

Warehousing is een proces dat verdeeld kan worden in een paar duidelijk verschillende handelingen, die samen het doel hebben uw goederen te bewegen van producent naar klant. Voor uw warehousing activiteiten beschikken wij over een distributiecentrum met een totale capaciteit van 14.000 vierkante meter waar verschillende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, zoals het lossen van zeecontainers, palletiseren van goederen, voorraadbeheer, etikettering en nog veel meer. Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven, die op zoek zijn naar beperkte opslagruimte, bieden wij flexibele oplossingen.

Internationaal logistiek dienstverlener

Als internationaal logistiek dienstverlener hebben wij heel bewust gekozen voor een uitgebreide en duurzame bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en innovatieve oplossingen aandragen op het gebied van transport en logistiek. Het transport van uw goederen kan een complexe materie zijn. Helemaal als het buitenland hierbij is betrokken. Internationaal transport vergt een specifieke aanpak. Onze organisatie heeft een riante logistieke ervaring in het buitenland met de snelste en slimste vormen van transport. Bovendien werken wij in een aantal landen met vaste agenten voor uw specifieke transportopdracht, zoals in Spanje, Portugal en Italië.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?