Logistiek warehouse
Jouw producten in goede handen

Warehousing

Wat is een logistiek warehouse?

Een logistiek warehouse is een logistieke faciliteit die ervoor zorgt dat goederen efficiënt kunnen worden opgeslagen, beheerd en verwerkt. Doordat de goederen centraal worden opgeslagen kan er veel tijd en geld worden bespaard. Daarnaast biedt een logistiek warehouse ook voordelen voor het milieu.

Voordelen van het werken met een logistiek warehouse

Het gebruik van een logistiek magazijn heeft vele voordelen. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat het u veel tijd en geld kan besparen. Door goederen centraal op te slaan, hoeft u ze niet meer zelf van de ene naar de andere locatie te vervoeren. Dit kan veel tijd vrijmaken die u vervolgens kunt gebruiken voor andere activiteiten. Daarnaast zorgt het ook voor minder slijtage aan uw voertuigen en materieel. Een ander voordeel van het gebruik van een logistiek magazijn is dat het vaak milieuvriendelijker is dan andere opslagmethoden. Dit is omdat de goederen op één centrale plaats worden opgeslagen, wat het aantal voertuigen op de weg vermindert. Dit kan leiden tot minder verkeer en minder uitstoot.

Gekoeld logistiek warehouse

Wij willen als Willems Logistics voor iedere logistieke vraagstuk de oplossing bieden. Daarom bieden we ook een logistiek warehouse aan. Hier kunt u uw producten opslaan en verzenden vanuit één centraal punt. Ook bieden we u de mogelijkheid aan om uw producten gekoeld op te slaan in een gekoelde logistieke warehouse. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Hoge performance

 Om samen processen te verbeteren en slimmer te maken, investeren wij in duurzame partnerships. Wij beschouwen dit als een continu proces waarin we elkaar blijven versterken. Daarbij staat openheid centraal. Door onze investeringen in toonaangevende software zijn we in staat om onze klanten realtime inzichten te bieden. Op basis van alle wensen, eisen en beschikbare data wordt het startpunt bepaald. Dit vraagt altijd maatwerk, omdat elke situatie anders is. Door ons magazijn beheersysteem zijn we in staat om nog meer processen te optimaliseren. 

Logistiek warehouse

De juiste medewerkers voor logistiek warehouse

De core van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat we nog meer grip op de processen van onze klanten kunnen houden. Dankzij de ervaring van onze werknemers, de kennis en de kunde zijn wij in staat om op alle niveaus klantwensen om te zetten naar dagelijkse logistieke werkzaamheden. Onze medewerkers denken mee en handelen op een pro-actieve wijze. Als geen ander weten wij dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van onze klanten. Zo zijn onze medewerkers op locatie verantwoordelijk voor de opslag van uw goederen en zorgen de vrachtwagenchauffeurs ervoor dat uw goederen op de juiste locatie en op het juiste moment geleverd worden. Bent u benieuwd hoe we dit doen bij onze klanten? Lees hier dan meer over de klantcase Friesland Campina.

Logistiek warehouse op basis van wederzijds vertrouwen

Ons doel is om het logistiek proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Zo hoef je hier als logistiek manager nauwelijks naar om te kijken en weet je dat het proces vloeiend door loopt. We werken samen aan de optimalisatie van de werkzaamheden om dit te kunnen realiseren. Dit kan alleen gebeuren op wederzijds vertrouwen, waarbij kennis en data met elkaar gedeeld wordt. Volgens onze onderscheidende aanpak brengen we het proces in kaart en kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering. Zo brengen we jouw logistieke proces op de goede weg. 

Logistieke uitdagingen

Bij Willems Logistics zijn we instaat om logistieke processen beter te beheren, te stroomlijnen en te beheersen. Jouw logistieke vraagstuk, is onze uitdaging. Het geeft jou als manager de rust en de ruimte om je te focussen op jouw business en kerntaken. Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw business moet altijd door kunnen gaan. Jouw business is en blijft op koers, wat er ook gebeurt.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?