Internationaal transportbedrijf Brabant

Internationaal transportbedrijf Brabant

Willems Logistics is een internationaal transportbedrijf in Brabant waar u perfect terecht kunt voor het vervoer van voedingsmiddelen en goederen. Wij rijden naar Nederland, België, Luxemburg en het Ruhrgebied in Duitsland. Willems Logistics is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de transportbranche. Wij kunnen iedere opdrachtgever in de retail en andere sectoren van dienst zijn met alles op het gebied van logistieke diensten. Geef bij ons aan wat er vervoerd moet worden en waar dat naartoe moet. Vervolgens zorgen onze vakkundige werknemers ervoor dat de goederen op de juiste manier naar de goede plek worden gebracht. Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf in Brabant? Zoek dan niet verder en neem contact op Willems Logistics!

Willems Logistics: internationaal transportbedrijf in Brabant

Als internationaal transportbedrijf dat gevestigd is in Brabant ligt Willems Logistics behoorlijk centraal in de Benelux. In korte tijd kunnen wij de producten van onze opdrachtgevers naar de bezorgplaats brengen. Zowel voor het transport van goederen als geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen hebben wij het ideale vervoersmiddel tot onze beschikking. Moeten uw producten nog een tijdje opgeslagen worden? Ook dat is geen probleem bij Willems Transport Rijkevoort. Wij hebben een 2000 m2 gekoelde op- en overslagfaciliteit en een net zo grote niet-gekoelde op- en overslagloods op ons bedrijfsterrein. Wilt u met uw onderneming gebruik maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0) 485 371844.

Internationaal transportbedrijf Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Internationaal transportbedrijf Brabant

Let's meet!

Internationaal Transportbedrijf Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?