VAL (Value Added Logistics)
Jouw producten in goede handen

Warehousing

Wat is VAL?

Logistiek met toegevoegde waarde (VAL) is een term die in het bedrijfsleven wordt gebruikt om het proces te beschrijven waarbij waarde wordt toegevoegd aan een product of dienst terwijl het zich door de toeleveringsketen beweegt.

Waarvoor wordt VAL gebruik?

Het toevoegen van deze waarde kan op verschillende manieren gebeuren, waaronder, maar ook niet beperkt tot:

  • Het uiterlijk van het product verbeteren
  • Het toevoegen van kenmerken of functies die niet in het oorspronkelijke ontwerp waren opgenomen
  • De kwaliteit van het product verbeteren
  • Het gemakkelijker maken voor klanten om het te kopen of te gebruiken
  • Het verminderen van verzend- en verwerkingskosten

VAL kan worden toegepast op producten in elk stadium van de toeleveringsketen; van productie en distributie tot detailhandel of eindverbruiker. 

VAL

Waarom kiest u value added logistics?

Er zijn een aantal redenen waarom bedrijven ervoor kunnen kiezen VAL te gebruiken in hun toeleveringsketen. Enkele van de meest voorkomende zijn:

Betere klanttevredenheid: Door waarde toe te voegen aan het product kunnen bedrijven het gemakkelijker maken voor klanten om het te kopen en te gebruiken, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid.

Verhoogd concurrentievermogen: VAL kan bedrijven helpen concurrerender te zijn door hen in staat te stellen producten aan te bieden die kwalitatief beter zijn of meer functies hebben dan hun rivalen.

Verbeterde winstgevendheid: VAL kan bedrijven helpen efficiënter en winstgevender te zijn door de verzend- en verwerkingskosten te verlagen en de algehele kwaliteit van het product te verbeteren.

Hoge performance door VAL

Willems Logistics investeert in duurzame partnerships met klanten om samen processen beter en slimmer te maken. Wij zien dit als een continu proces waarin je elkaar blijft versterken. Openheid staat daarbij centraal. Dankzij onze investering in toonaangevende software zijn we in staat onze klanten realtime inzichten te bieden. Op basis van alle beschikbare data, eisen en wensen wordt het startpunt bepaald. Omdat elke situatie anders is, vraagt dit altijd handmatig maatwerk. Met behulp van ons eigen magazijnbeheersysteem kunnen we vaak het proces nog meer optimaliseren. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

De juiste logistiek medewerkers voor Value Added Logistics

De medewerkers van Willems Logistics vormen de spil van onze organisatie. Samen houden we nog meer grip op de processen van onze klanten. Dankzij hun ervaring, kennis en kunde zijn wij op alle niveaus in staat om klantwensen op de juiste wijze te vertalen in de dagelijkse logistieke operatie. Onze mensen denken mee en handelen pro-actief. Wij weten als geen ander dat onze medewerkers het verlengstuk zijn van onze klanten. Zo brengen onze vrachtwagenchauffeurs jouw producten op locatie en zijn daarmee de oren en ogen bij de eindklant. Benieuwd hoe we dit doen bij onze klanten, lees hier meer over bij de klantcase over Friesland Campina

Op basis van wederzijds vertrouwen

Ons doel is om het logistieke proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zodat jij hier als logistiek manager nauwelijks omkijken naar hebt. Dat het gewoon loopt. Om dat te kunnen realiseren, werken we samen aan de optimalisatie van de werkzaamheden. Dat kan alleen maar op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij we kennis en data met elkaar delen. Volgens onze onderscheidende aanpak brengen we het proces in kaart en kijken we waar er ruimte ligt voor verbetering.  Zo brengen we jouw logistieke proces op de goede weg. 

Logistieke uitdagingen

Willems Logistics is in staat om logistieke processen beter te stroomlijnen, te beheren en te beheersen. Jouw logistiek vraagstuk, is onze uitdaging. Het geeft jou als manager de rust en de ruimte om je te focussen op jouw business en kerntaken. Op datgene waar jij je druk over wil maken en waar jouw expertise ligt. Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw business moet altijd door kunnen gaan. Jouw business is en blijft op koers, wat er ook gebeurt.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd of we jouw logistieke proces op koers kunnen brengen?