Willems Transport

Over Willems Transport

Willems Transport is in 1930 opgericht door Toon Willems in Rijkevoort. In de beginjaren werd er vooral veel voor de boeren in de regio vervoerd, dit gebeurde nog veelal met paard en wagen. Al snel werd de eerste vrachtwagen aangeschaft en in gebruik genomen. Een uniek moment in het op de grens van Noord-Brabant en Limburg liggende Rijkevoort.

Gedurende de jaren zestig en zeventig werd het vrachtwagenpark verder uitgebreid en wordt Willems Transport een steeds grotere partner in logistiek en distributie. Steeds vaker schakelen klanten het transportbedrijf in om de laatste stap naar de eindklant uit te laten voeren.

In 1975 nemen de drie zonen van Toon Willems het logistieke bedrijf over en gaan zij verder onder de handelsnaam Transportbedrijf A. Willems & Zn BV. Het bedrijf blijft gevestigd in Rijkevoort en blijft zich focussen op koeltransport en wegtransport. In deze tijd wordt er al veel vervoerd voor Campina.

In 2004 wordt in Rijkevoort een nieuw pand gebouwd voor de opslag van gekoelde producten. Op die manier wordt ook het logistieke dienstenpakket verder uitgebreid. Hierdoor wordt het bedrijf ook steeds interessanter voor grotere en internationale spelers in de markt.

Groei Willems Logistics

Willems groeit de laatste vijf jaar hard door. In 2017 wordt het bedrijf Van Caem Transporten uit het strategisch gelegen Waalwijk overgenomen. Daarnaast neemt Willems steeds meer warehouse-activiteiten over van haar klanten. Daarmee levert Willems een compleet pakket aan logistieke diensten: logistiek maatwerk, transportdiensten, warehousing en distributie.

Hiermee kan het bedrijf het gehele logistieke proces, vanaf productie tot de eindklant, voor klanten overnemen. Inmiddels opereert Willems Logistics vanuit acht verschillende vestigingen. Iedere dag worden in Borculo, Haps, Rijkevoort, Veghel en Waalwijk topprestaties geleverd om ervoor te zorgen dat het logistieke proces van klanten altijd op koers blijft. Daarom is vanaf 1 januari 2022 ook de overkoepelende naam Willems Logistics geworden. Willems Logistics, Your business on Track.

Werkwijze

DATA ANALYTICS
UITGANGSPUNTEN EN KADERS
PROCESSEN VERBETEREN
CHECKEN EN TESTEN

Ervaren en deskundige medewerkers

Bij Willems Logistics werken meer dan 250 medewerkers iedere dag om jouw logistieke uitdagingen uit handen te nemen. Dat doen onze mensen met veel passie en plezier. Mensenwerk blijft ontzettend belangrijk in de logistieke sector. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor jouw klanten is om hun producten op tijd en op de juiste manier te mogen ontvangen. Als geen ander beseffen we dat iedere dag die belangrijke producten door onze handen heen gaan. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we dat keer op keer met de grootste zorg doen. Wij helpen en begeleiden onze mensen hier dagelijks bij en streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

Let's meet!

Willems Logistics

Benieuwd naar onze duurzame logistieke aanpak?