Distributie met klepauto

Laden en lossen van goederen met klepauto, kooiaap of laadklep? Distributie is ons vak

De distributie van goederen gaat snel en veilig met onze klepauto of een vrachtwagen met kooiaap of laadklep die door Nederland en België rijdt. Het logistieke proces van het verspreiden van goederen kunt u bij ons bedrijf veilig onderbrengen. Wij werken met scherpe tarieven. Onze diensten hebben een hoge betrouwbaarheid. Bovendien kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen en realiseren daarbij een grote mate van flexibiliteit. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Distributie met klepauto in de Benelux

Er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Maar daar waar andere bedrijven ruim de tijd nemen om een groot aantal mijlpalen nog eens ruimschoots de revue te laten passeren, kijken wij liever vooruit. Ons familiebedrijf in Waalwijk is daardoor sterk gegroeid en op dit moment hebben wij zestig medewerkers in dienst die zowel de distributie als transport met een klepauto of wagen met een laadklep of kooiaap door de Benelux kunnen verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij in verschillende logistieke sectoren zeer veel ervaring opgebouwd.

Wij zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen of het nu gaat om nationale of internationale distributievrachten of op- en overslag van goederen. Het is daardoor mogelijk om uw gehele logistieke proces inclusief de distributie met bijvoorbeeld een klepauto, een auto met laadklep of kooiaap uit handen te geven, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten of u bedrijf nu gevestigd is in Nederland of België.

Nationale en internationale distributie

Wij rijden niet alleen in de Benelux, maar ook bijvoorbeeld in Spanje en Portugal. Wij hebben enkele opleggers die prima geschikt zijn om transport van gevaarlijke goederen uit te voeren. Natuurlijk leveren wij daarbij uitsluitend zeer professionele chauffeurs. Onze moderne wagens zijn uitgerust met alle noodzakelijke materialen die tijdens zo’n transport belangrijk zouden kunnen zijn. Voor de beste distributie met klepauto moet u bij Willems Logistics zijn.

Via ons uitgekiende track & trace systeem kunnen wij precies zien waar iedere wagen zich bevindt, waar deze heen gaat of wat de huidige status is, bijvoorbeeld lossen, laden, wachten of files. Als klant kunt een inlogcode aanvragen voor het systeem, zodat u zelf de wagen kunt volgen. Files vormen een groot probleem.

Files zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar ook slecht voor de economie. Files betekent tijdsverlies en dus geldverlies. Het aantal autogebruikers is in de laatste jaren zo gestegen dat de wegen gewoon helemaal vol staan. Als transportbedrijf proberen wij hier rekening mee te houden in onze planning en vermijden dan ook de spitsuren. Wilt u meer weten over onze manier van werken, bekijkt u dan eens de video op onze website.

Distributie met klepauto

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Distributie met klepauto

Let's meet!

Distributie met klepauto

Jouw bedrijf op koers brengen?