Logistieke diensten

Logistieke diensten

Willems Logistics biedt zijn klanten een breed pakket aan diensten. Indien en voor zover gewenst, kunnen wij voor onze opdrachtgevers het hele proces vanaf de productie tot en met het afleveringspunt overnemen. Hieronder valt naast transport en opslag ook de mogelijkheid om producten te verpakken, over te pakken, te bestickeren etc.Wij bieden onze klanten daarbij de mogelijkheid om elke stap in het proces te volgen door gebruik te maken van de moderne systemen in ons klantenportaal. Zo heeft u ieder moment de mogelijkheid te controleren wat de staat, de locatie en de planning van uw product is. Hiermee nemen we u weliswaar de zorgen uit handen, maar u behoudt de controle die u zou hebben als u dit proces zelf zou coördineren. Met onze openheid, zorg en ervaring staan wij garant voor een perfecte dienstverlening en levering van uw product.

Logistieke diensten

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Logistieke diensten

Let's meet!

Logistieke diensten

Jouw bedrijf op koers brengen?