Logistieke Dienstverlening Benelux

Opslag van uw goederen is bij Willems Logistics in vertrouwde handen

Logistieke dienstverlening Benelux houdt in dat wij oplossingen voor alle vervoersonderdelen verzorgen: collectie, groupage, internationaal transport, extra handelingen en distributie. Hierdoor ontstaat een efficiënt transportgeheel. Groupage is het samen verzenden van verschillende vrachten, iets wat u natuurlijk weer in kosten scheelt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Logistiek dienstverlener Benelux

U wilt als ondernemer graag uw kostenniveau zo laag mogelijk houden, maar dan wel zónder dat het groeipotentieel van uw bedrijf in gevaar komt. Onze grote uitdaging is bij te blijven in de continue ontwikkeling en in de markt zetten van vernieuwde, nog betere diensten die voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van de opdrachtgever. Goede informatie en oplossingen, zowel operationeel als financieel, zijn essentieel voor het sturen op effectiviteit en efficiëntie in de logistieke dienstverlening.

Professionele logistieke dienstverlening en de ‘Beneluxering’

Onze logistieke dienstverlening  vanuit ons bedrijf in Waalwijk groeit nog steeds doordat onze onderneming steeds meer naamsbekendheid krijgt buiten Noord-Brabant. Hierdoor mogen wij zowel bekende als meer onbekende bedrijven tot onze trouwe en vaste klantenkring rekenen. Ook Logistieke dienstverlening benelux groeit sterk bij ons, doordat deze bedrijven vertrouwen in ons hebben

Bedrijven in de Benelux kiezen steeds vaker voor Breda en omgeving voor de vestiging van het hoofdkantoor. ‘Beneluxering’ is in Noord-Brabant een bekend begrip en wij verzorgen voor een aantal van deze bedrijven de logistieke dienstverlening en oplossingen. Het woord ‘Beneluxering’ staat voor het afstoten van kantoren in België en Nederland ten gunste van één nieuw hoofdkantoor voor de hele Benelux in of rond Breda. De voordelen zijn onder andere:

  • Fiscale voordelen
  • Meer mogelijkheid tot efficiënt werken
  • Kostenvermindering in personeel en huisvesting

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Strategische ligging in Waalwijk voor Logistieke dienstverlening benelux

Door de strategische ligging van ons bedrijf en onze professionele logistieke dienstverlening op het gebied van vervoer zijn wij de aangewezen partner voor veel bedrijven. Ons familiebedrijf, gevestigd in Waalwijk, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met zo’n negentig personeelsleden die allen een nauwe band met het bedrijf hebben.

Een goede logistieke dienstverlening houdt in dat de gehele goederenstroom van A tot Z goed op elkaar is afgestemd dankzij duidelijke oplossingen. Dit vergt enige planning, maar daar zijn wij specialist in. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de transportbranche, zodat wij op alles zijn voorbereid. Voor een expeditiebedrijf is logistiek de kunst van slim organiseren. Het is een hoogwaardige vorm van serviceverlening die draait om intelligente systemen en praktische oplossingen. Uw goederen zijn bij ons in betrouwbare handen. Intussen kunt u doorgaan met uw kernactiviteiten.

Scherpe tarieven in Logistieke dienstverlening benelux

Uiteraard beschikken wij over een goed team dat op elkaar is ingespeeld. Wij zijn een middelgroot transportbedrijf met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is namelijk uw business die wij vervoeren. U kunt dan ook rekenen op een perfecte logistieke dienstverlening tegen redelijke prijzen, want wij werken met scherpe tarieven voor onze oplossingen. Zelf voor ons maatwerk.

Uw succes is ook ons succes want ieder bedrijf dat goederen maakt, verkoopt of koopt, is afhankelijk van de effectiviteit van de goederenstroom. Worden de goederen op de juiste plek en tijd in de Benelux afgeleverd? In welke staat zijn de goederen bij aankomst? Allemaal zaken die erg belangrijk zijn.

Kwaliteit, service en flexibiliteit binnen Logistieke dienstverlening benelux

Het is toch een prettig gevoel als u een logistieke partner heeft waar u op kunt rekenen. Ons bedrijf levert kwaliteit want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen dan klanten aan ons kunnen binden. Ons streven is om een langdurige relatie met een klant op te bouwen. Dit doen wij niet alleen door kwaliteit te leveren, want ook service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Om een goede logistieke dienstverlening te kunnen verlenen, is flexibiliteit en een heldere blik voor oplossingen een vereiste. Er kunnen namelijk altijd onverwachte situaties ontstaan. Wij zijn voorbereid! Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0416-56 71 00 of vul het contactformulier in. Maak een afspraak en onze medewerkers leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn tijdens een rondleiding bij Willem logistics.

Willems Logistics logistieke dienstverlening

Werkwijze Logistieke dienstverlening benelux

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?