Logistieke dienstverlening Noord-Brabant

Willems Logistics is de specialist in logistieke dienstverlening in binnen- en buitenland

Logistieke dienstverlening is een breed begrip. De meeste mensen denken als snel aan transport. Weliswaar is dit een onderdeel van ons bedrijf in Noord-Brabant, maar wij bieden en kunnen veel meer. Wij kunnen de gehele goederenstroom verzorgen van A naar B in binnen- en buitenland. Wij richten ons veelal op de Benelux, maar ook landen zoals Spanje en Portugal behoren tot ons werkgebied. Kortom: wij zijn een full service logistieke partner met een internationaal bereik waar persoonlijke aandacht voorop staat. U mag dan ook altijd van ons een logistieke oplossing op maat verwachten.

Breed scala aan diensten

Door een zeer breed scala aan diensten, zijn wij in staat uw logistieke behoefte op de meest efficiënte manier in te vullen. Waarbij uw eisen aan kwaliteit, kosten en verbetering voorop staan. U kunt bij onze dienstverlening denken aan transport, warehousing, orderpicking, assembleren van goederen en etiketteren. Goederen etiketteren is een relatief kleine handeling binnen ons warehouse, maar kan u toch een behoorlijke toegevoegde waarde opleveren. Buiten het feit dat het handmatig plakken een tijdrovende handeling kan zijn, moeten producten voorzien zijn van informatie waarmee ze getraceerd kunnen worden, zoals de identiteit van de producent en een productreferentie.

Full service logistiek bedrijf met internationale lijnen

Ruim 75 jaar geleden zijn wij begonnen om transportdiensten aan te bieden, maar door de structurele groei zijn wij onze diensten steeds meer gaan uitbreiden. Het resultaat is dat wij ons een full service logistiek bedrijf kunnen noemen met internationale lijnen. Door meer en intensiever samen te werken met buitenlandse partijen zoals agenten en expediteurs kan zowel de efficiëntie als de kwaliteit geoptimaliseerd worden.

In Nederland is de sector transport en logistieke dienstverlening wereldwijd van grote betekenis. Goederentransport over de weg neemt een dominante positie in en op logistiek gebied is ons land vooruitstrevend. De automatisering van systemen speelt hierbij een belangrijke rol. Als logistiek bedrijf hebben wij hier uiteraard ons voordeel meegedaan. Tegenwoordig kunnen wij hierdoor iedere dienst vrijwel foutloos uitvoeren; van orderverzamelen tot het uitvoeren van goederen.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Efficiënte logistieke oplossingen

Kwaliteit voert bij ons de boventoon. De regie over het transport houden wij daarom geheel in eigen hand. Bovendien denken wij actief mee en bieden altijd efficiënte logistieke oplossingen tegen zo min mogelijk kosten. Onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en online tools als track and trace zijn hierin onmisbaar. En met ons moderne wagenpark weten we iedere bestemming op tijd te bereiken. Door onze flexibiliteit is het ad hoc in gang zetten van een transport een specialiteit van ons. En mede door onze strategische ligging in Noord-Brabant en onze multifunctionele wagens zijn wij in staat om vrijwel alle transporten uit te voeren.

In deze snelle tijden weten wij dat wij ons moeten aanpassen aan de omstandigheden. Daarom zijn wij altijd bezig om innovatieve oplossingen te bedenken, zodat wij te allen tijde een optimale logistieke dienstverlening kunnen bieden. Hebt u interesse? Maak dan eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Het verplicht u tot niets, maar zo kunt u zich een beter beeld vormen wat wij voor u kunnen betekenen.

Logistieke dienstverlening Noord-Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Logistieke dienstverlening Noord-Brabant

Let's meet!

Logistieke dienstverlening Noord-Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?