Container lossen Waalwijk

Willems Logistics uit Waalwijk voor het lossen van uw containers in de Benelux

Een container laden en lossen in de Benelux verzorgt ons transportbedrijf uit Waalwijk graag voor u. Veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook efficiëntie speelt daarbij een grote rol. Onze organisatie verzorgt transporten van goederen door de gehele Benelux. Het is onze kernactiviteit en daarin zijn wij dan ook marktleider.

Containers laden en lossen in de Benelux

Ons transportbedrijf is in de afgelopen vijf en zeventig jaar uitgegroeid tot één van de grootste transportbedrijven in Noord-Brabant, mede dankzij onze brede dienstverlening. Containers lossen in de Benelux? Dit is voor ons dagelijks werk. Het laden en lossen van containers op een efficiënte wijze vergt nogal wat kennis en onze medewerkers in Waalwijk zijn hier dan ook zeer bedreven in en doen dit al jaren.

Wij laden en lossen containers door de hele Benelux met onze moderne en goed uitgeruste transportwagens en handige laad- en lossystemen. Vroeger was het laden en lossen van containers zwaar en eentonig handwerk. Dankzij de nieuwe generatie (semi)automatische laad- en lossystemen behoort handwerk tot het verleden. Het lossen van een enkele of meerdere containers gaat dan ook meestal vrij vlot.

Moderne communicatiemiddelen

Onze chauffeurs uit Waalwijk zijn vakkundig opgeleid en vervoeren al jarenlang goederen naar de Benelux. Bovendien is ons wagenpark zeer uitgebreid. Al onze transportwagens beschikken over de modernste communicatiemiddelen en ADR-koffers, zodat onze chauffeurs direct kunnen schakelen als er iets aan de hand is. Een ADR koffer is een veiligheidskoffer met beschermende kleding en schoeisel en andere producten die nodig zijn tijdens het wegtransport van een goederen.

Wegtransport is nog steeds de beste wijze om goederen te vervoeren. Natuurlijk hebben wij als transportbedrijf met veel wettelijke regels te maken. Gelukkig merkt u als klant daar niets van en vervoeren wij de goederen op een zeer professionele wijze. Wij werken niet alleen efficiënt, maar zijn ook punctueel. Helaas hebben wij ook met files te maken en daardoor kan het wel eens voorkomen dat wij van onze planning moeten afwijken om een container te lossen. U kunt uw lading volgen via ons track en trace systeem.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de wijze waarop wij uw containers kunnen lossen en welke tarieven wij hiervoor hanteren. Indien gewenst, maken wij met u een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Waalwijk. Ons werkgebied is zeer breed. Gemakshalve treft u hieronder een aantal steden, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Benelux
containers lossen

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

containers lossen

Let's meet!

containers lossen

Jouw bedrijf op koers brengen?