Distributie Benelux

Uw distributiebedrijf voor snel en zorgvuldig transport

Vanuit de vestiging van ons distributiebedrijf in Waalwijk verzorgen wij de rechtstreekse distributie van uw goederen in de Benelux. Dit alles doen wij zonder tussenkomst van derden. U heeft direct contact met onze planners. Wij ondersteunen al uw logistieke wensen ten aanzien van levertijd, route of handling van de distributie van uw goederen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vrachtwagen onbeschadigd, op tijd en op het juiste adres wordt afgeleverd. Bovendien kunt u uw zending helemaal volgen via ons online tracking systeem. Dit maakt ons een echte specialist in distributie in de Benelux.

Grote variëteit aan voertuigen bij ons distributiebedrijf benelux

Wij rijden dagelijks naar bestemmingen in de Benelux. Op onze voertuigen rijden ervaren en representatieve chauffeurs die gebruikmaken van moderne communicatiemiddelen. De goederen vinden dus altijd snel hun weg naar uw klanten. Door de grote variëteit aan voertuigen kunnen wij de meest uiteenlopende vrachten voor u uitvoeren. Voor de tak distributie beschikken wij over meer dan 50 voertuigen, variërend van een bestel- en bakwagen tot een citytrailer met kooiaap, 3-as-oplegger en 15-metercombinatie. Alle wagens zijn voorzien van een laadklep waardoor het laden en lossen van goederen eenvoudig is geworden. Daarnaast beschikken we over vier meeneemheeftrucks (ook wel kooiapen genoemd) waarmee we de goederen zelf kunnen lossen en/of laden.

Distributie vanuit Waalwijk voor heel de Benelux en daarbuiten

Willems logistics biedt niet alleen transport op maat, maar ook distributie op tijd. De Benelux is voor ons bekend terrein en dankzij onze geavanceerde systemen kunnen wij snel drukke routes vermijden en files omzeilen. Bovendien is Waalwijk in Noord-Brabant een ideaal vertrekpunt voor transportbedrijven die distributie regelen in de Benelux.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Ervaren planners en chauffeurs

Door met u mee te denken zijn wij in staat om precies de juiste transportoplossing te kiezen. Dat we hiermee succes hebben, blijkt uit de sterke maar evenwichtige groei van ons distributiebedrijf. De ervaring van de planners, de kennis en de kunde van onze chauffeurs alsmede de toewijding van alle (warehouse)medewerkers zorgen ervoor dat wij optimaal kunnen presteren op het gebied van transport, distributie en warehousing.

Erkend leerbedrijf

Willem logistics is een erkend leerbedrijf voor het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Zeker gezien de vergrijzing van onze sector is het opleiden van jonge stagiairs een investering voor de toekomst. Dit kunnen wij als distributiebedrijf zeker beamen. Een goede start, de basis voor een gezonde toekomst, is wat wij bieden. Het vak kan immers pas goed geleerd worden als je meedraait in een echt bedrijf. In onze bedrijfsvoering komen alle facetten van transport en logistiek aan bod zoals loodswerkzaamheden, meekijken en -werken op kantoor en het besturen van een vrachtwagen. Bij interesse in een stage binnen een moderne en dynamische omgeving is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Track & tracesysteem distributie benelux

Door onze jarenlange kennis, ervaring en kwalitatieve faciliteiten bieden wij net dat beetje extra. Wij maken gebruik van de modernste technieken ter ondersteuning van het transport en de distributie, zoals GPS en geavanceerde routeplanningssystemen. Via het bekende track & tracesysteem weet u altijd waar uw vracht zich bevindt, ook als het over ADR-transport van gevaarlijke stoffen gaat.

Een goede samenwerking staat op de eerste plaats

Ons doel is om u de zorgen met betrekking tot distributie en transport uit handen te nemen zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Kortom, een goede samenwerking staat bij ons distributiebedrijf op de eerste plaats. Belangrijk bij samenwerkingen is dat iedereen hetzelfde doel nastreeft. Wij realiseren dit door u een efficiënte distributieoplossing te bieden tegen een concurrerende prijs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van distributie in de Benelux?

distributie benelux

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

distributie benelux

Let's meet!

Jouw bedrijf op koers brengen?