Distributie en transport Luxemburg

Alle distributie en transport van en naar Luxemburg vlot geregeld

Wij hebben jarenlange ervaring in distributie en transport, onder meer in Luxemburg. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs, logistieke medewerkers en planners die ervoor zorgen dat uw vracht vlot en op tijd wordt geleverd. Vanuit onze vestigingsplaats in Waalwijk distribueren wij goederen door de hele Benelux. Wij vervoeren diverse soorten producten zoals schoeisel, zoetwaren, kunststof verpakkingsmaterialen, elektrotechnische materialen en aanverwante artikelen. Hebt u vragen of specifieke eisen voor transport en distributie in Luxemburg, neem dan zeker contact met ons op.

Luxemburg is één van de welvarendste landen in Europa. Transport en distributie zijn twee factoren die belangrijk zijn in de bedrijvensector. Mede door de welvaart van dit land maakt dat bedrijven zich beter kunnen focussen op de kwaliteit. Dat geldt uiteraard niet alleen voor uw goederen, maar ook voor het vervoer ervan en eventueel de opslag.

Distributie van complete ladingen of deelpartijen

Wij kunnen voor u complete ladingen in Luxemburg verzorgen, maar ook deelpartijen of groupage zendingen. Groupage noemt men het samenvoegen van (deel-)zendingen die bij distributie en / of transport dezelfde bestemming hebben. Het wordt veelal toegepast ter efficiëntie van de goederenstroom. Ook hierover kunt u afspraken met ons maken, want flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons uiterst moderne wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat wij uw zendingen volgens afspraak, op de juiste tijd, kunnen leveren. De snelste routes naar en in Luxemburg is voor ons gesneden koek. Mocht er tussendoor een wijziging of calamiteit plaatsvinden, dan kunnen wij daar zeer vlot op inspelen. Door de vakgerichte kennis van onze planners en chauffeurs is distributie en transport in Luxemburg geen enkel probleem.

Transport en distributie naar Luxemburg

Transport naar een klant in Luxemburg vraagt om een zorgvuldig voorbereid logistiek proces. Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Afhankelijk van uw wensen en te vervoeren goederen kunnen andere zaken net zo belangrijk zijn zoals het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. De distributie vormt de laatste fase van de logistieke keten, inclusief het laatste transport naar de eindgebruiker.

Al ruim 75 jaar zijn wij logistiek dienstverlener in Waalwijk. Distributie en transport van goederen in de Benelux behoort tot één van onze kernactiviteiten. Onze dienstverlening wordt ondersteund door ICT oplossingen die informatiestromen vereenvoudigen, en nog belangrijker, structureren. Hiermee kunnen wij garant staan voor een perfecte dienstverlening onder meer in distributie en transport in Luxemburg.

Verder op onze website treft u een video aan waarmee wij een korte impressie geven van ons bedrijf. Op deze wijze hopen wij dat u een beter beeld van ons krijgt. In de online brochure leest u meer over de geschiedenis van Willems Logistics; uw betrouwbare transporteur voor vervoer van en naar de Benelux. Wilt u persoonlijk kennismaken? Dan maken wij graag een afspraak met u. Wij laten u graag ons wagenpark en magazijn zien. Daarna vertellen wij u over de mogelijkheden op het gebied van distributie en transport in Luxemburg.

 
Distributie en Transport Luxemburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Distributie en Transport Luxemburg

Let's meet!

Distributie en Transport Luxemburg

Jouw bedrijf op koers brengen?