Expeditie

Expeditiebedrijf in de Benelux

Bent u op zoek naar een ervaren expeditiebedrijf binnen de Benelux? Willems Logistics zorgt ervoor dat uw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd, van een doos tot een complete lading. Geen enkele zending is voor ons te complex want wij zijn specialist en flexibel op dit gebied. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Expeditiebedrijf Willems Logistics regelt al uw formaliteiten

Willems Logistics zorgt er niet alleen voor dat uw goederen overal veilig aankomen, ook regelen wij alle formaliteiten die bij het transporteren van uw goederen komen kijken. Door onze efficiënte logistieke dienstverlening weten wij elk wegtransport binnen de gestelde kaders en tijdstermijnen op de plaats van bestemming te brengen.

Snel en goed, zoals het hoort

Dankzij onze flexibiliteit en gemotiveerde medewerkers kunnen wij elke zending tot in het detail uitvoeren. Snel en goed, zoals het hoort. De expeditie en de goederenontvangst of -transport kunnen worden gezien als de achter- en voorliggende schakel van de magazijn- en distributiefunctie. Voor de tak distributie beschikken wij over meer dan 50 voertuigen, variërend van bestel- en bakwagen tot citytrailer, 3-as-oplegger en een 15-metercombinatie. Alle wagens zijn voorzien van schuifzeilen en een laadklep waardoor het lossen en laden van goederen eenvoudig is geworden. Ook hebben wij de beschikking over vier meeneemheftrucks (kooiapen) waarmee we zelf de goederen op locatie kunnen laden en/of lossen. Tevens beschikken we over diverse voertuigen voor de expeditie waarmee daklading tijdens het transport mogelijk is.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Expeditie en transport binnen en buiten de Benelux

Transport is veel meer voor een expeditiebedrijf dan van A naar B rijden. Voor transport binnen Nederland hebben vervoerders zich aan bepaalde regels te houden, maar als het gaat om distributie en expeditie binnen de Benelux of daarbuiten zal de regelgeving anders zijn. Dan is het prettig dat u samenwerkt met een expediteur die alle facetten van internationaal wegtransport kent. Wij kennen de procedures en weten precies welke acties er ondernomen moeten worden om uw goederen zorgvuldig te vervoeren.

Ook buiten de Benelux kunnen wij de logistieke regie in handen nemen, bijvoorbeeld in Spanje, Portugal en Italië. Wij werken in deze landen met vaste agenten die op de hoogte zijn van alle wettelijke regels die daar gelden zodat de expeditie en het transport goed kan verlopen.

Expeditie

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Expeditie

Let's meet!

Expeditie

Jouw bedrijf op koers brengen?