Orderpicken Noord-Brabant

Orderpicken met geautomatiseerde systemen

Orderpicken is een belangrijk proces binnen ons transportbedrijf in Waalwijk, provincie Noord-Brabant. De activiteiten kunnen wij afstemmen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld dat de goederen gegroepeerd worden opgeslagen of gecodeerd? Dan kan dit. Omdat dit zeer nauwkeurig moet gebeuren, wordt iedere orderbrief dubbel gecontroleerd. Het maken van fouten bij het orderpicken kan namelijk leiden tot zeer nadelige, vaak financiële, gevolgen. Zijn uw producten voorzien van een barcode dan kunnen wij met behulp van een scanapparaat een minimale foutmarge garanderen. Onze geautomatiseerde systemen helpen ons om het orderpicken zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

Orderpicken en voorraadbeheer

Ons magazijn in Waalwijk, Noord-Brabant, is de draaischijf binnen ons bedrijf. Hier kunnen goederen worden klaargemaakt voor transport naar de eindbestemming. Orderpicken en voorraadbeheer is een toegevoegde waarde, want veel van onze klanten maken hier gebruik van. Voor ons betekent het dat wij onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen op logistiek gebied; van verpakkingen tot het adresseren van goederen.

Ons bedrijf heeft dus een goed georganiseerd magazijn dat het orderpicken vereenvoudigt en waardoor het proces veel efficiënter verloopt. Natuurlijk maken wij gebruik van hulpmiddelen, zoals vrachtliften en pallettrucks om goederen te verplaatsen. Het zware werk wordt hiermee een stuk aangenamer. In de praktijk gaat het als volgt: De orderpicker transporteert de voor opslag gereedstaande goederen naar het magazijn en slaat deze op conform de bedrijfsvoorschriften. Nadat hij of zij de goederen heeft opgeslagen worden deze gecontroleerd op juistheid. Onvolkomenheden worden gemeld aan de leidinggevende, zodat er direct actie kan worden ondernomen. Dit leidt uiteindelijk tot een minimale foutmarge.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Foutloos orderpicken

Orderpicken betekent orderverzamelen. Foutloos orderverzamelen is van essentieel belang. Van invloed op de werkwijze is onder meer de omvang van het assortiment, maar ook de grootte van de order, verschillen in voorschriften en de afmetingen van de goederen. Er wordt een onderscheid gemaakt in dynamisch en statisch orderpicken. Wanneer de medewerker zelf naar het betreffende artikel toe loopt, spreken we van statisch orderverzamelen. Bij de dynamische manier neemt de betreffende medewerker de goederen bijvoorbeeld van een pallet en voegt deze toe bij de andere goederen van de order.

Ondanks de snelle groei van ons bedrijf hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen weten te behouden: persoonlijk, flexibel en zorgvuldig. Zeker als het gaat om orderpicken hanteren wij een efficiënte en flexibele werkwijze. Door onze mogelijkheid van zeer flexibel te kunnen werken, schakelen wij altijd als dat nodig is. Al onze activiteiten, inclusief het orderpicken, worden uitgevoerd door een professioneel team van zo’n ruim 90 enthousiaste medewerkers.

Als het om orderpicken of ander logistiek beheerproces gaat vragen wij u om eens contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord, ook als het om prijzen gaat. Indien gewenst, geven wij u een vrijblijvende offerte. Natuurlijk kunt u ook direct een persoonlijke afspraak maken.

Orderpicken Noord-Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Orderpicken Noord-Brabant

Let's meet!

Orderpicken Noord-Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?