Schoenen transport

Schoenentransport? Willems Logistics is dé transportspecialist in deze branche

Met het transport van schoenen zijn wij een driekwart eeuw geleden gestart. Daarna is ons transportbedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig vervoersbedrijf. Goederenvervoer is nog steeds onze corebusiness en dit doen wij voor zowel kleine als bedrijven. Wij richten ons veelal op de Benelux, maar ook landen zoals Spanje en Portugal behoren tot ons werkgebied. Bent u op zoek naar een professionele transportpartner? Neem dan vandaag nog even contact met ons op.

Transport van schoenen en niet geconditioneerde voedingsmiddelen, zoals zoetwaren, huishoudelijke artikelen en elektronische materialen is voor ons dagelijks werk. In omvang kan dit variëren van distributiezendingen, enkele pallets of rolcontainers tot complete truckladingen. Onze planningssystemen zijn flexibel, waardoor wij adequaat en snel kunnen handelen op incidentele verzoeken. Ons uiterst moderne wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat wij uw zendingen volgens afspraak, op de juiste tijd, kunnen leveren.

Transport van schoenen

Al ruim 75 jaar zijn wij logistiek dienstverlener in Waalwijk. Distributie en transport van goederen, waaronder schoenen, behoort tot één van onze kernactiviteiten. Ondanks de snelle groei van ons bedrijf hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen weten te behouden: persoonlijk, flexibel en zorgvuldig. Onze professionele dienstverlening wordt ondersteund door ICT oplossingen die informatiestromen vereenvoudigen, en nog belangrijker, structureren. Hiermee kunnen wij garant staan voor een perfecte dienstverlening. Onze diensten hebben een hoge leverbetrouwbaarheid. Bovendien kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen en realiseren daarbij een grote mate van flexibiliteit.

Het is onze taak om voor een vlot en zorgvuldig transport zorg te dragen. Wij vervoeren diverse soorten goederen zoals schoenen, zoetwaren, kunststof verpakkingsmaterialen, elektrotechnische materialen en aanverwante goederen. Dit doen wij dan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u meer informatie over onze tarieven? Wij staan u graag te woord, ook als het om prijzen gaat. Indien gewenst, geven wij u een vrijblijvende offerte. Natuurlijk kunt u ook direct een persoonlijke afspraak maken.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Uw logistieke partner

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne boordcomputers en natuurlijk beschikken wij over een track & trace systeem, zodat u zelf uw zendingen kunt volgen. Door de moderne boordcomputers kunnen wij snel inspelen op onverwachte situaties en het geeft ons tevens krachtige managementinformatie. Wij gaan mee met onze tijd en door ons flexibel op te stellen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Of het nu gaat om opslag van goederen, handlingwerkzaamheden of transport, wij zijn graag uw logistieke partner. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, neemt u dan eens contact op met ons bedrijf in Brabant. Onze medewerkers staan u graag te woord en als u graag eens een keertje wil komen kijken, maakt u dan even een afspraak.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?