Transportbedrijf Tilburg

Voor het beste transportbedrijf in de regio Tilburg moet u bij Willems Logistics zijn

Als er wordt gesproken over transport dat kan het over veel tastbare zaken gaan. Van vee tot meubels en van schoenen tot levensmiddelen. We staan er niet altijd bij stil, maar al deze zaken moeten weer op een andere wijze worden vervoerd. Gebeurt dat niet, dan ontstaan er al vlot problemen. Als transportbedrijf dat werkzaam is in onder andere de regio Tilburg, zijn wij ons daar terdege van bewust. Daarom hebben wij naast goed opgeleide medewerkers een modern wagenpark met opties. Een kooiaap is een mooi voorbeeld van een optie die in de praktijk erg veel gemak met zich mee brengt. Naast het feit dat onze chauffeurs geen zware zaken hoeven tillen biedt de kooiaap, die ook wel meeneemheftruck heet, ook voordelen voor onze klanten. Als deze geen vorkheftruck hebben kunnen wij toch zonder problemen laden en lossen.

Al meer dan vijfenzeventig jaar vervoersoplossingen op maat

Ons transportbedrijf is gevestigd in Waalwijk, Noord-Brabant en biedt al meer dan vijfenzeventig jaar vervoersoplossingen op maat in Nederland en daarbuiten. Het mag duidelijk zijn dat er in die tijd veel veranderd is. Eerder genoemde is daar slechts een voorbeeld van. Omdat wij telkens met onze tijd meegaan weten onze opdrachtgevers dat zij zaken doen met een bedrijf die transport door Nederland en daarbuiten perfect verzorgd. Voor het beste transportbedrijf in de regio Tilburg moet u bij Willems logistics zijn.

Een kleine of grote klus, het is aan ons wel besteed. Naast het transporteren van goederen zijn wij ook gespecialiseerd in warehousing. Er kan dus gerust worden gesteld dat de inslag, opslag, distributie en vervoer bij ons in goede handen is. Onze klanten weten ook nog eens waar hun producten zijn omdat wij gebruik maken van een zogenoemd track en trace systeem. Als u het prettig zou vinden om eens rustig verder te praten over één of meerdere van deze zaken of bijvoorbeeld de tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Naast Tilburg zijn wij als transportbedrijf in een groter deel van Nederland actief. Hieronder treft u een deel van ons werkgebied aan.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen
Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?