Transportbedrijven Nederland

Willems Logistics mag zich rekenen tot één van de beste transportbedrijven in Nederland

Transportbedrijven vindt u overal in Nederland, maar door het brede dienstenpakket en de scherpe prijzen die wij bieden zijn wij toch één van de bekendste in Brabant en omgeving. Als logistiek dienstverlener hebben wij namelijk een ruime ervaring op het gebied van niet geconditioneerde voedingsmiddelen, schoenen en lederwaren. Dit zowel als het gaat om opslag en orderpicking als op het gebied van transport. Middels ons eigen wagenpark zullen uw transportopdrachten volgens afspraak verzorgd worden, waarbij zorg en persoonlijke aandacht onze sleutelwoorden zijn.

Wij onderhouden een breed distributienetwerk in de Benelux. Wij rijden zelf dagelijks naar alle regio’s in Nederland en Vlaanderen. Waar wij niet zelf komen hebben wij goede contacten met transportbedrijven die deze werkzaamheden voor ons verrichten in Nederland, maar ook in landen zoals Spanje en Portugal.

Wij verzorgen de distributie goedkoop maar goed in de Benelux voor vele bekende bedrijven. Wij houden de goederen in opslag, tijdelijk of voor een langere periode, en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen moeten worden gedistribueerd naar hun klanten. Onze flexibele instelling heeft ertoe geleid dat het prettig zaken doen is met ons bedrijf. Willem logistics mag zich rekenen tot één van de beste transportbedrijven in Nederland.

Track en trace systeem

Wij bieden onze klanten daarbij de mogelijkheid om iedere stap in het vervoersproces te volgen door gebruik te maken ons track en trace systeem. U krijgt van ons een debiteurennummer en een wachtwoord en kan op deze wijze inloggen op ons systeem. Zo heeft u ieder moment de mogelijkheid te controleren wat de staat, de locatie en de planning van uw product is. Hiermee nemen we u weliswaar de zorgen uit handen, maar u behoudt de controle die u zou hebben als u dit logistieke proces zelf zou coördineren.

Met onze openheid, zorg en ervaring staan wij garant voor een perfecte dienstverlening en levering van uw product. U houdt daardoor tijd over om zich te richten op de kernactiviteiten van uw onderneming. Neemt u toch eens contact met ons op om verder te praten over bijvoorbeeld de tarieven.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?