Transporteur Internationaal

Zoekt u een internationaal transporteur die met u meedenkt, neemt u dan contact met ons op

Als internationaal transporteur binnen Europa op het gebied van niet geconditioneerde voedingsmiddelen, schoenen en lederwaren beschikken wij over de nodige ervaring, de beste chauffeurs en de juiste middelen om u de perfecte oplossing te kunnen bieden, hoe specifiek uw behoeften ook zijn. Als logistiek dienstverlener, gevestigd in Noord-Brabant, dragen wij de verantwoordelijkheid voor het beheer van de meest uiteenlopende goederenstromen en streven wij voortdurend naar duurzame logistieke oplossingen.

Door de flexibiliteit van onze bedrijfsprocessen kunt u nu nog beter inspelen op de behoeften van uw klanten. Door onze moderne geïntegreerde systemen kunt u uw zendingen over het gehele logistieke proces beheren, tot en met het bewijs van levering. Een afspraak is bij ons een afspraak en wij doen al het mogelijke om uw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Internationaal transporteur

De files op de Nederlandse snelwegen kostten het vervoerend en verladend bedrijfsleven jaarlijks miljoenen Euro’s. Dankzij de investeringen in extra rijstroken, door het huidige kabinet is de filedruk de afgelopen jaren op een groot aantal belangrijke knelpunten gedaald en is de schade voor het vrachtverkeer wat afgenomen. Als internationaal transporteur levert dit voor ons natuurlijk de nodige voordelen op en door onze moderne systemen kunnen wij inschatten waar de files zullen ontstaan en kunnen dan ook snel een hernieuwde planning maken, zodat u en wij niet al teveel tijdverlies ondervinden tijdens het vervoer van goederen binnen Europa.

14.000 vierkante meter opslagruimte

Als bekende transporteur in Brabant en omgeving bieden wij niet alleen transport aan van goederen, maar kunt u ook terecht bij ons voor het opslaan van goederen, voor een korte of langere periode. Wij beschikken over ruim 14.000 vierkante meter opslagruimte, zodat er altijd wel een plekje voor u te vinden is. Wij helpen u graag verder en adviseren hoe u het beste uw goederen kunt vervoeren of opslaan. Met enkele muisklikken verwijderd van onze website, kunt u zien wat wij allemaal te bieden hebben.

Het werk van een transporteur is intensief. Alle facetten in de goederenstroom moeten perfect op elkaar afgestemd, zodat er een goede dienst geleverd kan worden. Wij zijn een traditioneel bedrijf dat zich nog echt verdiept in de behoeftes van de klant én zetten net dat stapje extra. Ook is de betrokkenheid bij de opdrachtgever karakteristiek voor ons bedrijf. Er wordt met grote inzet gewerkt en daarbij wordt de nadruk gelegd op kwaliteit van de dienstverlening. Niet voor niets bestaan wij meer dan 75 jaar!

Door de jaren heen is ons dienstenpakket uitgegroeid tot een veelzijdig geheel. Onze kernactiviteit is goederendistributie met eigen materieel in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast rijden er meerdere malen per week volumecombinaties op Spanje en Portugal met voornamelijk transport van schoenen en lederwaren.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Willems Logistics is er altijd én overal

Vrachtverkeer over de weg is zeer belangrijk voor het binnenlandse en buitenlandse transport. Volgens de laatste cijfers wordt 80% van alle goederen per vrachtwagen vervoerd. Wegtransport blijft populair! Uiteraard hebben wij een groot wagenpark, zodat u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Willems Logistics is er altijd én overal. U heeft één van onze wagens vast wel eens ergens zien rijden, nationaal of internationaal.

Zoekt u een internationaal transporteur die met u meedenkt, neemt u dan contact met ons op. Wij zien onszelf als de beste transporteur internationaal. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle regels en richtlijnen die verbonden zijn aan de verschillende soorten goederen. Ook houden wij de documentatie van het transport bij, zodat wij de logistieke tussenpersoon zijn tussen transport en eindbestemming.

Via track & trace kunt u altijd inloggen om de status van uw zending(en) te bekijken. Er kunnen bijvoorbeeld omstandigheden ontstaan waarbij het transport vertraging heeft. Het komt gelukkig niet vaak voor, want ook daar zijn wij op voorbereid. Onze ervaren chauffeurs weten vaak een goed alternatief. Kijkt u maar eens op onze website voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie.

Transporteur Internationaal

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transporteur Internationaal

Let's meet!

Transporteur Internationaal

Jouw bedrijf op koers brengen?