Transportfirma nationaal

Transportfirma nationaal

Willems Logistics uit Noord-Brabant is een transportfirma, die zowel nationaal als internationaal goed maar goedkoop goederen vervoert. Onze transportfirma onderscheidt zich in de markt voornamelijk door de flexibiliteit en klantgerichtheid die wij bieden. Als nationaal en internationale transporteur van onder andere schoenen, lederwaren en niet geconditioneerde voedingsmiddelen staan wij voor u klaar. Niet geconditioneerde producten wil zeggen dat wij goederen vervoeren die niet aan bederfelijkheid onderhevig zijn. U kunt dan denken aan zoetwaren, garen, wollen, cosmetica en elektronische materialen.

Wij richten ons op de zakelijke markt en zijn in staat enkele pallets tot complete truckladingen te vervoeren, bijvoorbeeld binnen de Benelux, maar ook in Spanje en Portugal. Wij zoeken voor u steeds de meest efficiënte wijze van wegtransport op grond van uw wensen en eisen. Onze aanpak is uiterst zorgvuldig en onze systemen zijn zeer nauwkeurig. Door de schaalbare capaciteit bewegen wij snel en flexibel mee met uw pieken en dalen in leveringen. Of het nu gaat om volle vrachten, deelpartijen of volledige distributieritten als transportfirma zijn wij specialist op onder andere het gebied van vervoer in de Benelux, maar ook op andere gebieden kunnen wij u van dienst zijn.

Controle en transparantie in het logistieke proces zijn belangrijk

Wij kunnen het gehele supply chain management voor uw bedrijf verzorgen. Opslag is mogelijk in bulkstapeling, inrijdstellingen en palletstellingen, waardoor we mogelijkheden bieden voor kleine en grote partijen goederen. Na opslag komt het vaak voor dat uw goederen nog een of meerdere bewerkingen moeten ondergaan voordat deze verstuurd kunnen worden en daar zorgen onze medewerkers van ons distributiecentrum dan ook voor. Wij bieden u de mogelijkheid uw goederen om te pakken naar uw wensen. Tevens kunnen wij de ompakmaterialen voor u verzorgen.

Controle en transparantie in het logistieke proces zijn heel belangrijk. Wij hebben daarom onze interne systemen zodanig georganiseerd dat er voortdurend controle plaatsvindt op de interne processen. Met onze voortdurende toetsing staan wij borg voor de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening. Wij zien onszelf als de beste transportfirma nationaal. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze scherpe tarieven, neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Transportfirma Nationaal

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportfirma Nationaal

Let's meet!

Transportfirma Nationaal

Jouw bedrijf op koers brengen?