Uitslag van goederen Waalwijk

Voor de beste uitslag van goederen moet u bij Willems Logistics in Waalwijk zijn

Uitslag van goederen, ook wel orderpick genoemd, is één van de onderdelen van ons distributiecentrum in Waalwijk. De manier waarop onze medewerkers goederen verzamelen hangt af van het soort product en de producteigenschappen, het aantal artikelnummers, het aantal locaties, de samenstelling van het assortiment, de orders en doorloopsnelheden. Goederen worden bij binnenkomst gecontroleerd op aantal, kwaliteit en andere kenmerken en vervolgens opgeslagen. Onze orderpickers zijn vakmensen en draaien al jarenlang mee in ons distributiecentrum.

Bij de verlading van de goederen wordt het orderproces gestuurd vanuit onze moderne systemen. De juiste pallets met de juiste kenmerken worden geselecteerd en klaargezet voor vervoer. Na scanning en visuele controle worden de pallets geladen. Indien gewenst kunnen de pallets voorzien worden van een bestemmingsetiket, maar ook de goederen kunnen worden voorzien van adressering en etikettering.

De etikettering van goederen geven informatie over een bepaald kenmerk van het product, zoals de oorsprong en de wijze van productie. De kleur en vormgeving van een etiket is niet voorgeschreven en kunt u naar eigen wens invullen. Vervolgens kunnen wij vanuit ons distributiecentrum uw goederen snel en zorgvuldig vervoeren naar welke bestemming dan ook in de Benelux.

Breed dienstenpakket

Ook voor tijdelijke opslag kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over zo’n 14.000 vierkante meter opslagruimte, zodat er voor iedere opdracht voldoende ruimte is. U kunt bij ons ook opslagruimte huren voor een langere periode. Onze transportbedrijf is groot geworden door een breed dienstenpakket aan te bieden. Behalve voor transport kunt u dus ook bij ons bedrijf in Waalwijk terecht voor de inslag, opslag en de uitslag van uw goederen. Voor de beste uitslag van goederen moet u bij Willems Logistics in Waalwijk zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste moment en in goede staat bij de afnemer terechtkomt. Na 75 jaar logistieke dienstverlening kennen wij het belang van een correct behandelde lading. Alles draait om uw producten en wij gaan er dan ook mee om alsof het onze eigen goederen zijn. Wij werken met scherpe tarieven waardoor wij goed, maar goedkoop kunnen werken.

Uitslag van goederen Waalwijk

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Uitslag van goederen Waalwijk

Let's meet!

Uitslag van goederen Waalwijk

Jouw bedrijf op koers brengen?