Verpakkingsmaterialen Transport

Verpakkingsmaterialentransport is slechts één van onze vele specialismen

Verpakkingsmaterialentransport is slechts één van de vele specialismen die wij als transportonderneming uit Waalwijk op het gebied van vrachtvervoer hebben. Wij verzorgen namelijk vrachtvervoer in de regio´s Almere, Amsterdam, Breda en Den Bosch, maar ook in de omgeving van Den Haag, Eindhoven en Nijmegen. Dit kan gaan om beperkte ladingen voor bijvoorbeeld filialen van grote ondernemingen of een complete lading schoenen die in een grote container bij ons is aangeleverd. U mag het zeggen.

Als vrachtvervoerspecialist zijn wij erg flexibel, zodat onze opdrachtgevers nooit lang hoeven te wachten en altijd maatwerk krijgen. Naast het feit dat wij een modern en flexibel bedrijf zijn, is dat slechts een deel van de pluspunten. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan vijfenzeventig jaar en dat komt mede door onze uitstekende service en klantvriendelijkheid. Een opdracht goedkoop maar goed uitvoeren is vanzelfsprekend het belangrijkste, maar waarom zou dat niet met een glimlach kunnen. Voor het beste Verpakkingsmaterialentransport moet u bij Willems Logistics.

Als u een nog betere indruk wilt krijgen van ons bedrijf, dan verwijzen wij u graag naar andere delen van onze website. Eén van de zaken die u daar tegenkomt is de mogelijkheid om iedere zending te volgen. Wij noemen dat Track & Trace. Vertaald komt dit erop neer dat u vierentwintig uur per dag kunt zien waar uw zending of zendingen zich bevinden en dat gewoon vanaf de computer of telefoon met internetverbinding. Erg handig dus.

Naast verpakkingsmaterialentransport bieden wij ook mogelijkheden als het gaat om warehousing. Uw goederen komen bij ons aan en kunnen zonder problemen op de juiste wijze worden opgeslagen. Na deze in- en opslag bepaalt u in welke hoeveelheid en waar de goederen heen mogen en wij verzorgen dit. Wilt na uw bezoek aan onze website eens verder praten over bijvoorbeeld onze tarieven, neem dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Verpakkingsmaterialen Transport

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Verpakkingsmaterialen Transport

Let's meet!

Verpakkingsmaterialen Transport

Jouw bedrijf op koers brengen?