Vervoer Europa

Nationaal en internationaal vervoerspecialist gezocht? Vervoer binnen Europa is ons vak!

Toen Europa één werd, waren veel ondernemers, die in het vervoer actief zijn, erg gelukkig. Voor die tijd was het meestal een hele toer om goederen over de grens te krijgen, omdat ieder land weer zo zijn eigen regels had. Het is echt niet zo dat alle verschillen van de baan zijn, maar het is zeker een stap in de goede richting. In Brussel wordt iedere dag weer door de verschillende lidstaten hard gewerkt om alles goed op elkaar af te stemmen.

Als internationaal en nationaal vervoerspecialist van onder andere lengtegoed volgen wij alles op de voet, zodat we weten waar we aan toe zijn en we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit laatste is immers waar het om gaat. Gelukkig weten onze klanten dat wij ons iedere dag weer inzetten en zij waarderen dat dat zeer.

Willems Logistics voor het beste vervoer binnen Europa

Dat blijkt wel uit het feit dat wij steeds weer nieuwe opdrachten ontvangen voor vervoer door heel Europa. Soms zitten daar kleine opdrachten bij en vaak ook erg grote. Door ons moderne en diverse wagenpark pakken wij dit zonder problemen op. Ook voor het onderverdelen, labelen en adresseren wordt bij ons aangeklopt. Ons distributiecentrum is dusdanig van deze tijd dat rollende containers en pallets zonder probleem gelost en gestript kunnen worden. De medewerkers zijn goed opgeleid en gaan met respect om met uw producten en of artikelen. U merkt wel dat wij passie voor ons vak hebben en toch kunnen wij relatief goedkoop werken.

Bent u op zoek naar een transportonderneming die vervoer naar België, Italië, Luxemburg, Portugal of Spanje kan verzorgen en lengtegoed nationaal en internationaal naar de juiste plek brengt, dan bent u bij ons op het juiste adres. Rekent u er maar op dat wij het beste vervoer in Europa verzorgen. Bij vragen over bijvoorbeeld de tarieven staan wij u graag te woord en vanzelfsprekend kunt u altijd een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met ons aangaan.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?