Vervoer Europa

Binnen ons wagenpark in Waalwijk beschikken wij over uiteenlopende transportmiddelen, waaronder tautliners

Door gebruik te maken van een tautliner wordt niet alleen het vervoer, maar ook het laden en lossen een minder lastige klus. Een tautliner wordt ook wel eens een schuifzeilenoplegger genoemd. Deze heeft aan beide zijden schuifzeilen om de oplegger vanaf de zijkant te lossen en te laden, indien laden via de achterzijde niet mogelijk is. In sommige gevallen kan dit erg praktisch zijn. Steeds vaker wordt voor dit transportmiddel gekozen als vervoer voor diverse goederen. Binnen ons wagenpark in Waalwijk beschikken wij over uiteenlopende transportmiddelen, waaronder tautliners en dat maakt ons tot één van de meest multifunctionele transportbedrijven van Noord-Brabant en wijde omgeving.

Als internationaal en nationaal vervoerspecialist van onder andere lengtegoed, maken we dan ook graag gebruik van onze moderne tautliner. Dit vanzelfsprekend om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit laatste is immers waar het om gaat. Onze vaste klanten weten dat het vervoer van goederen bij ons in uitstekende handen is. Ons bedrijf in Waalwijk, Noord-Brabant biedt daarnaast nog andere diensten aan, waarbij u mag denken aan de distributie van goederen.

Jarenlang ervaring op het gebied van warehousing

Veel van onze klanten produceren en of kopen in het groot in, maar willen de producten of artikelen graag verdeeld zien naar meerdere vestigingen. Bij deze vorm van distributie komt dus meer kijken dan het vervoeren van plek A naar plek B. Als specialist op dit gebied kunt u vrijwel iedere opdracht bij ons neerleggen. Dankzij onze jarenlang ervaring op het gebied van warehousing weten we precies hoe we uw goederen moeten opslaan, beschermen en verplaatsen. Hierdoor kunnen uw goederen goed en lang worden opgeslagen zonder risico van beschadigen. Het belang van de goederen wordt bij ons op de eerste plaats gesteld.

Transport blijft echter één van onze kernactiviteiten. Vervoer van schoenen en niet geconditioneerde voedingsmiddelen zoals zoetwaren, huishoudelijke artikelen en elektronische materialen met onder andere een tautliner is voor ons dagelijks werk en dit doen door heel Nederland zoals de provincies Gelderland, Groningen, Limburg maar ook in ons eigen Noord-Brabant. In omvang kan dit variëren van distributiezendingen, enkele pallets, complete truckladingen of rolcontainers. Het werken met rolcontainers kan zwaar zijn. Daarom is het belangrijk rolcontainers op de juiste manier in te zetten. Onze medewerkers zijn ook hierin goed opgeleid.

Onderverdelen, labelen en adresseren van goederen

Ook voor het onderverdelen, labelen en adresseren van goederen wordt bij ons regelmatig aangeklopt. Ons distributiecentrum is dusdanig van deze tijd dat rollende containers en pallets zonder probleem gelost en gestript kunnen worden. De medewerkers gaan met respect om met uw producten en of artikelen. U merkt wel dat wij hart voor ons vak hebben. Dat blijkt wel uit het feit dat wij steeds weer nieuwe opdrachten krijgen voor distributie en vervoer van goederen (met onder andere onze tautliner) door heel Europa.

Soms zitten daar kleine opdrachten bij en vaak ook erg grote opdrachten. Door ons moderne en uitgebreide wagenpark pakken wij dit zonder problemen op. Wij mogen een aantal zeer bekende bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen, maar als commercieel bedrijf proberen wij deze altijd uit te breiden. Als bekend transportbedrijf staat ook bij ons de tijd niet stil en wij zorgen er voor om, mede door geavanceerde apparatuur, onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Wij hechten veel waarde aan klantenbinding en doen er alles aan om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Zeker in economisch moeilijke tijden weten hoe belangrijk service en klantenbinding is. De scherpe prijzen voor het wegvervoer en andere logistiek activiteiten liegen er niet om. Wij onderscheiden ons echter niet alleen in prijs, maar ook in kwaliteit.

De status van uw goederen

Natuurlijk is het voor u als klant interessant om zelf de status van uw goederen te weten. Wij bieden u daarom als extra faciliteit een online track en trace systeem, zodat u voortdurend op de hoogte bent waar onze chauffeurs en uw goederen zich bevinden. Het enige wat u nodig heeft is een debiteurennummer en een wachtwoord. Het werkt eenvoudig en veilig. Wilt u meer informatie over onze diensten of tarieven, neemt u dan gerust contact op met ons bedrijf in Waalwijk. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u zoveel mogelijk helpen de juiste beslissing te nemen.

Vervoer met tautliner Waalwijk

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Vervoer met tautliner Waalwijk

Let's meet!

Vervoer met tautliner Waalwijk

Jouw bedrijf op koers brengen?