Vrachtvervoer Benelux

Voor professioneel vrachtvervoer binnen de Benelux moet u bij Willems Logistics zijn

Omdat de grenzen inmiddels al weer heel wat jaren open zijn, is het veel eenvoudiger om vrachtvervoer van de Benelux naar bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Italië of waar dan ook in Europa te vervoeren. Internationaal vrachtvervoer is wat dat betreft helemaal ingeburgerd. Ondanks dat de grenzen in bepaalde opzichten open zijn en Europa één is, geldt dat zeker niet voor alle wet- en regelgeving.

Denkt u daarbij maar eens aan maximum snelheden en de reistijden. Het is dus zaak om naast het feitelijk vervoeren van goederen, goed op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving. Dit is niet alleen voor vandaag van belang, maar ook voor morgen. Wetten en regels veranderen immers aan de lopende band.

Zien waar uw zendingen zijn

Als transportbedrijf zetten wij ons iedere dag weer in om op de hoogte te blijven. Datzelfde geldt trouwens voor de techniek en IT mogelijkheden. Ons track en trace systeem is daar een mooi voorbeeld van. Met track en trace kunt u zien waar uw zendingen zijn en dat vierentwintig uur per dag. Het enige wat u nodig heeft zijn het debiteurennummer en een wachtwoord. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Het prettige van dergelijke techniek is dat dit u en ons veel tijd bespaart. U hoeft immers nooit meer te bellen of te mailen waar een zending zich nu precies bevind. Deze tijdsbesparing kan dus vrijwel letterlijk worden omgezet naar een besparing op het gebied van financiën en dat is voor beide partijen natuurlijk prettig.

U ziet, bij ons is internationaal vrachtvervoer binnen Europa en de Benelux goedkoop maar goed geregeld. Heeft u grotere vrachten die eerst moeten worden onderverdeeld in kleinere, dan biedt ons distributiecentrum daar uitstekende mogelijkheden voor. Voor professioneel vrachtvervoer binnen de Benelux moet u bij Willem logistics zijn. Neemt u toch eens contact met ons op om de vele mogelijkheden en tarieven te bespreken. Wij staan u graag telefonisch, per mail of in persoon te woord.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?