Vrachtvervoer Noord-Brabant

Vanuit Noord-Brabant verzorgen wij als transportbedrijf nationaal en internationaal vrachtvervoer

Vanuit Noord-Brabant verzorgen wij als transportbedrijf vrachtvervoer van Flevoland tot Friesland en van Gelderland tot Groningen. Het woord vrachten hoeft u niet per se letterlijk te nemen, want dit is meer een aanduiding. Ons feitelijke werk is veel breder dan dat.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zowel vrachtvervoer van en naar bijvoorbeeld Limburg als het gaat om kleine hoeveelheden, maar ook een grote klus die nationaal of internationaal moet worden uitgevoerd. Op onze website krijgt u een goede indruk waartoe wij in staat zijn, maar wij denken dat het goed is als we langs deze weg toch iets dieper ingaan op een paar van de vele mogelijkheden. Naast vrachtvervoer verzorgen wij vanuit Noord-Brabant namelijk ook zaken als distributie en warehousing.

De dagen dat goederen altijd op de ene plek werden opgepikt en rechtstreeks werden vervoerd naar de andere liggen ver achter ons. Distributie is daarom ook erg belangrijk. Wij zullen de eerste zijn om te zeggen dat dit een breed begrip is, echter de professionals weten direct waar wij op doelen. Het gaat om goederen in en opslag van tijdelijke aard.

Veel ondernemingen kopen in het groot in bij een fabrikant en of groothandel omdat dit nu eenmaal verstandig is. Door groot in te kopen krijgen ze een gewoonweg betere deal. Na de feitelijke inkoop begint eigenlijk de grote uitdaging. De bulk moet in zijn geheel worden vervoerd naar een plek waar het kan worden onderverdeeld en in delen als vrachtvervoer door geheel Nederland kan worden bezorgd. Denkt u hierbij maar eens aan filialen van supermarkten of een schoenketen. Deze dienstverlening is één van onze specialiteiten.

Voor het beste vrachtvervoer in Noord-Brabant moet u bij Willem logistics zijn. Bent u ook op zoek naar een transportbedrijf die voor u het vrachtvervoer in onder andere Noord-Brabant of Utrecht kan verzorgen tegen scherpe tarieven, neem dan toch eens contact met ons op. We staan u graag te woord.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?