Wegtransport Eindhoven

Als het gaat om wegtransport in de regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres

Wegtransport is altijd erg belangrijk geweest en daar kunnen wij als transportbedrijf uit Waalwijk over meepraten. Al meer dan vijfenzeventig jaar verzorgen wij wegtransport in de regio Tilburg. Naast deze nationale dienstverlening zijn wij tevens gespecialiseerd in goed en goedkoop internationaal vervoer.

Bij nationaal vervoer komen andere zaken om de hoek kijken, dan bij internationaal. Denkt u hierbij maar eens aan de planning van de reistijden. Hoe goed ons wegennetwerk ook is, als er klein oponthoud is, dan leidt dat vaak direct tot grote files. We hebben het dan nog niet eens over het feit dat er op veel wegen iedere dag files ontstaan omdat er simpelweg teveel verkeer passeert. Onze planners besteden daarom veel tijd om ervoor te zorgen dat de chauffeurs op de gunstigste tijden de weg op gaan en ook beschikken ze over alternatieve routes. Het gaat erom dat onze klanten goed bediend worden.

Het juiste transportmiddel

Dat het bedienen van klanten van groot belang is mag duidelijk zijn. Toch komt daarbij meer kijken dan op tijd zijn. Het juiste transportmiddel bijvoorbeeld. Als er mag worden geladen en of gelost op een groot industrieterrein zal vrijwel iedere vrachtwagen letterlijk wel uit de voeten kunnen. Als dit in een smalle vrij lastig te bereiken winkelstraat is, dan wordt het al snel een ander verhaal.

Wij beschikken vanzelfsprekend over allerhande transportmiddelen en dat maakt ons tot de wegtransport specialist van Eindhoven en wijde omgeving. Vele van onze vrachtwagen beschikken daarbij ook nog eens over een kooiaap, zodat er veilig en vlot kan worden geladen en gelost. Mocht het zo zijn dat u graag goederen tijdelijk opgeslagen wenst te hebben, dan kan dat ook. Ons distributiecentrum biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Wij nemen u graag werk uit handen

Veel van onze klanten produceren en of kopen in het groot in, maar willen de producten of artikelen graag verdeeld zien naar meerdere vestigingen. Bij deze vorm van distributie komt dus even iets meer kijken dan het vervoeren van a naar b. Als specialist op dit gebied kunt u vrijwel iedere opdracht bij ons neerleggen.

U zegt hoe u het wilt hebben en wij nemen het uit handen. Omdat iedere opdracht weer uniek is, krijgt u bij ons meestal een offerte op maat. Zo weet u op het gebied van onze tarieven direct waar u aan toe bent. Iedere offerte is vrijblijvend.

Wegtransport Eindhoven

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Wegtransport Eindhoven

Let's meet!

Wegtransport Eindhoven

Jouw bedrijf op koers brengen?