Gekoelde opslag

Gekoelde opslag

Gekoelde opslag is een essentieel onderdeel voor bedrijven waarvan de producten op een lage temperatuur moeten worden gehouden voor opslag of transport. Gekoelde opslag kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën waaronder voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Het is voor dit soort bedrijven van cruciaal belang om toegang te hebben tot betrouwbare oplossingen voor koude opslag om ervoor te zorgen dat hun producten veilig en levensvatbaar blijven tijdens transport en opslag. Deze zekerheid biedt Willem Logistics. 

Gekoelde opslag en professioneel transport bij Willems Logistics

Willems Logistics verzorgt voor diverse ondernemingen in de retail en andere sectoren het transport in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Goederen en voedingsmiddelen kunnen bij ons opgeslagen worden in een 2000 m2 gekoelde opslag. U geeft vervolgens door welke producten op welk tijdstip naar de klant vervoerd moeten worden. Wij hebben op ons bedrijfsterrein de beschikking over een grote gekoelde op- en overslagfaciliteit en een net zo grote niet-gekoelde op- en overslagloods. Daarnaast hebben wij ook diverse andere opslagplaatsen in de nabije omgeving van Rijkevoort. Met de grote opslagcapaciteit hoeft u bij Willems Logistics nooit te vrezen dat uw goederen bij ons niet opgeslagen kunnen worden. Neem contact op met +31 (0) 485 371844 als u op zoek bent naar een transportbedrijf die beschikt over een grote gekoelde opslag.

Opslag met koeling

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Opslag met koeling

Meer weten?

Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen met Willems Logistics