Gekoelde opslagruimte huren

Gekoelde opslagruimte huren

Wilt u een gekoelde opslagruimte huren? Neem daarvoor contact op met Willems Logistics. Ons bedrijf is een internationaal transportbedrijf dat excellent transport in binnen- en buitenland kan verzorgen. Echter, wij kunnen veel meer dan het vervoeren van uw goederen. Ook voor het opslaan daarvan zijn wij u graag van dienst.

Gekoelde opslagruimte huren: eigen op- en overslagfaciliteiten en loods

Willems Logistics is u graag van dienst voor het vervoeren van goederen. Omdat wij over een eigen gekoelde op- en overslagfaciliteit beschikken en ook over een niet-gekoelde opslagloods (beide van 2000m2) kunnen wij ook uw goederen opslaan. Bij ons kunt u een gekoelde opslagruimte huren en waar mogelijk gebruikmaken van verschillende soorten stellingen. Momenteel maken meerdere ondernemingen uit de gehele Benelux gebruik van onze opslagmogelijkheden.

Track & Trace

Willems Logistics betrekt haar klanten graag bij het verwerken van hun producten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het proces te volgen, via Track & Trace. U als klant kunt dan de voortgang van de distributie van uw producten op de voet volgen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u weten hoe u een gekoelde opslagruimte bij ons kunt huren? Bel dan even naar +31 (0) 485 371844Wij vertellen u er graag alles over.

Gekoelde opslagruimte huren

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Gekoelde opslagruimte huren

Let's meet!

Gekoelde opslagruimte huren

Jouw bedrijf op koers brengen?