Ongeconditioneerd transport

Ongeconditioneerd transport

Bij Willems Logistics bent u op de juiste plaats voor ongeconditioneerd transport van hoge kwaliteit. Vooral voor bedrijven in de voedingsmiddelensector is goede distributie van de producten belangrijk. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn allemaal gedreven medewerkers die de waarden van uw bedrijf in acht houden bij het vervoeren, laden en/of lossen van de goederen.

Laat uw goederen vervoeren met ongeconditioneerd transport

Ongeconditioneerd transport is geschikt voor een groot aantal producten, behalve voor bederfelijke etenswaren en gevaarlijke stoffen. Bij Willems Logistics hebben we een groot aantal vervoersmiddelen beschikbaar om uw transport uit te voeren, variërend van een bestelwagen voor kleine leveringen tot een 15-metercombinatie voor volumevervoer. Dankzij ons uitzonderlijke distributienetwerk regelen wij ongeconditioneerd transport tegen scherpe tarieven voor nationaal én internationaal vervoer. Goed maar goedkoop, dat is ons credo. Naast regulier ongeconditioneerd transport regelen wij ook het vervoer van gevaarlijke stoffen volgens ADR richtlijnen.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Kom langs bij ons magazijn

Natuurlijk zijn wij u graag van dienst als het op ongeconditioneerd transport, warehousing of andere logistieke zaken aankomt. Kom bijvoorbeeld een keer langs bij ons magazijn in Waalwijk, bekijk waar alle goederen worden opgeslagen en welke vervoersmiddelen wij ter beschikking hebben. Bel naar +31 (0) 485 371844 om een afspraak te maken of om te kijken hoe we uw ongeconditioneerd transport gaan inzetten.

Ongeconditioneerd Transport

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Ongeconditioneerd Transport

Let's meet!

Ongeconditioneerd Transport

Jouw bedrijf op koers brengen?