Vrachtwagen transport België

Vrachtwagen transport naar België door allround transportbedrijf

Voor vrachtwagen transport naar België neemt u contact op met Willems Logistics. Wij zijn namelijk een internationaal transportbedrijf dat transporten verzorgt in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Dagelijks rijden wij zelf naar onder meer Vlaanderen en Duitsland en als wij zelf niet in de gelegenheid zijn om op de gewenste locatie te komen, dan doen wij beroep op onze contacten. Een excellent transport, dat is wat wij verzekeren.

Vrachtwagen transport naar België door allround transportbedrijf

Willems Logistics is een allround transportbedrijf en verzorgt ook vrachtwagen transport naar België. Wij verzorgen namelijk niet alleen perfecte transporten, met behulp van een nauwkeurig planningsysteem, maar kunnen u ook een helpende hand bieden als u uw producten vóór het transport wilt opslaan. Wij beschikken namelijk over onze eigen opslagfaciliteiten, zowel voor gekoelde als voor niet-gekoelde producten. Wij vervoeren namelijk ook levensmiddelen, altijd volgens de HACCP richtlijnen. Wanneer u ons voor transport inschakelt dan weet u zeker dat dit goed en verantwoord gebeurd. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

U behoudt inzicht in het proces

Wij van Willems Logistics vinden het belangrijk dat de klant betrokken blijft bij de distributie van zijn of haar producten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het proces te volgen, middels een Track & Trace systeem. Dit is ook mogelijk bij vrachtwagen transport naar België. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze diensten? Bel dan even naar +31 (0) 485 371844.

Vrachtwagen transport België

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Vrachtwagen transport België

Let's meet!

Vrachtwagen transport België

Jouw bedrijf op koers brengen?