Opslag

Geconditioneerde op- en overslag van voedingsmiddelen

Naast de 2.000 m2 gekoelde op- en overslagfaciliteit en een niet-gekoelde op- en overslagloods van 2.000 m2 op het eigen bedrijfsterrein, beschikt Willems Logistics over andere opslagloodsen in Rijkevoort of nabije omgeving.

Door waar mogelijk gebruik te maken van verschillende soorten stellingen wordt de effectieve opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot. Wij zijn bovendien voornemens de op- en overslagruimte op ons bedrijventerrein verder uit te breiden.

Op- en overslag stukgoed

Wij verzorgen de distributie in de Benelux voor meerdere ondernemingen. Wij houden de goederen in opslag en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen moeten worden gedistribueerd naar hun klanten.

Track & Tracing

Door een verdergaande vorm van informatisering en automatisering van het logistieke proces wil Willems Logistics hun cliënten en/of de geadresseerden de mogelijkheid bieden om via Track & Tracing de voortgang van de distributie van producten te volgen. Indien u gebruik wilt maken van die mogelijkheden informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden op dit punt.

Handmatige verwerking en samenstelling van goederen

Willems Logistics verricht ook specifieke ‘handling’ ten behoeve van de samenstelling en distributie van specifieke producten.

Opslag

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Opslag

Let's meet!

Opslag

Jouw bedrijf op koers brengen?