Op- en overslag van goederen

Op- en overslag van goederen

Willems Logistics kan de op- en overslag van goederen uitstekend voor u verzorgen. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring heeft met het opslaan en vervoeren van goederen en voedingsmiddelen. De vakkundige werknemers van Willems Logistics weten precies hoe ze u in onder andere de retailsector het beste van dienst moeten zijn. Ook met de op- en overslag van goederen kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Professionele op- en overslag van goederen door Willems Logistics

Met een grote op- en overslagloods van 2000 m2 en een gekoelde op- en overslagfaciliteit van hetzelfde formaat beschikt Willems Logistics over meer dan voldoende opslagruimte op het eigen bedrijventerrein. Daarnaast kunnen we voor de op- en overslag van goederen gebruik maken van onze warehousing oplossingen. Goederen en levensmiddelen kunt u bij ons opslaan, maar u kunt ze ook door ons laten transporteren. In de Benelux heeft Willems Logistics een uitgebreid distributienetwerk opgebouwd. Wij distribueren naar België, Nederland en Luxemburg en naar het Duitse Ruhrgebied. De op- en overslag en het transport van goederen gebeurt bij ons altijd via de HACCP richtlijnen. Zo weet u zeker dat alles volgens de regels gebeurt.

Wat is op- en overslag?

Het opslaan, ook wel warehousing genoemd, is het tijdelijk opslaan voor voorraad voordat dit verder kan worden gedistribueerd. Dit geldt ook voor houdbare producten die in een gekoelde opslag moeten liggen. De overslag van goederen is het overzetten van voorraad van het ene transportmiddel naar het ander. Dat kan zijn van schepen naar trucks, of van trucks naar busjes.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Uitstekende service op- en overslag

Met een uitstekende service heeft Willems Logistics al veel opdrachtgevers in de retail en andere sectoren tevreden gestemd. Als u de volgende wilt zijn, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0) 485 371844. Wij helpen u graag met de op- en overslag van goederen!

op en overslag

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Let's meet!

Op en overslag

Jouw bedrijf op koers brengen?