Pallet opslag

Geconditioneerde op- en overslag van voedingsmiddelen

Wanneer je delen van de voorraad niet meteen nodig zijn, moet dit op een juiste manier worden opgeslagen. In vier verschillende plekken door het land heeft Willem Logistics pallet opslag beschikbaar voor jouw voorraad. Hierbij is zowel ruimte voor gekoelde opslag als ongeconditioneerde opslag. 

Naast opslag fungeren deze locatie ook als op-en overslag plaats waardoor jouw voorraad binnen 24 uur worden uitgeleverd. Door waar mogelijk gebruik te maken van verschillende soorten stellingen wordt de effectieve opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot.

Pallet opslag met Warehouse Management System

Met ons Warehouse Management System heb je altijd inzichtelijk hoeveel en welke voorraad staat opgeslagen. Door dit volledig te digitaliseren worden fouten geminimaliseerd en halen wij keer op keer alle deadlines. Hierdoor weet u zeker dat uw voorraad altijd op de juiste plek op de juiste tijden aankomen. Wij verzorgen de distributie door de gehele Benelux. Wij houden de goederen in opslag en krijgen van onze opdrachtgevers door welke goederen moeten worden gedistribueerd. Deze worden vervolgens met het juiste middel vervoerd richting de eindklant.

Track & Tracing

Door een verdergaande vorm van informatisering en automatisering van het logistieke proces wil Willems Logistics hun cliënten en/of de geadresseerden de mogelijkheid bieden om via Track & Tracing de voortgang van de distributie van producten te volgen. Indien u gebruik wilt maken van die mogelijkheden informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden op dit punt.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Handmatige verwerking en samenstelling van goederen

Willems Logistics verricht ook specifieke ‘handling’ ten behoeve van de samenstelling en distributie van specifieke producten.

Pallet opslag op basis van wederzijds vertrouwen

Ons doel is altijd het logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij heb jij geen omkijken meer naar de opslag en uitlevering van de voorraad terwijl je altijd inzicht hebt in de status en voortgang. Met wederzijds vertrouwen delen we graag onze kennis en data om het proces nog verder te versoepelen.

Opslag

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Opslag

Let's meet!

Jouw bedrijf op koers brengen?