Container transport

Container transport bedrijven

Met een goed geregeld container transport zorgt Willems Logistics voor het internationale transport van bedrijven. Zowel binnen de Benelux als richting andere Europese landen zoals Spanje en Portugal zijn wij de partij die goed container transport voor u regelen. Wij werken met een stabiel netwerk van vaste agenten en bedrijven die precies weten aan welke regels uw containertransport moet voldoen. Wij nemen alle handelingen van u over en zorgen voor goed verloop van uw transport.

Container transport bij Willems Logistics

Voor het transporteren van containers worden er speciale containerchassis trucks gebruikt. Deze zijn uitgerust om verschillende maten zeecontainers te vervoeren. Vanuit onze vestiging in Veghel wordt veelal de op- en overslag van goederen van gedaan. Heeft u niet direct uw voorraad nodig? Dan is het ook mogelijk om deze op te slaan met onze warehousing oplossingen. 

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Snel en efficiënt container transport voor bedrijven

Wij zorgen voor duidelijke communicatie met u, de bedrijven waar we containertransport voor regelen. Bovendien werken we voor onze logistieke dienstverlening met een online trackingsysteem zodat u te allen tijde inzicht heeft in de locatie van uw containers. Wij zijn een gespecialiseerd expeditiebedrijf dat aan alle mogelijke situaties heeft gedacht om uw container op de gewenste bestemming te krijgen.

container transport

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Container transport

Let's meet!

Container transport

Jouw bedrijf op koers brengen?